Fenerbahçe Beko'nun rakibi CSKA Moskova'da flaş ayrılık!

19.04.2021 - 17:28 | Son Güncellenme: 19.04.2021 - 17:36

Dış haberler... Euroleague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun Play-Off'taki rakibi CSKA Moskova'nın yıldızı Mike James, NBA'ye dönüyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe Beko'nun rakibi CSKA Moskova'da flaş ayrılık!

AJANSSPOR - HABER

Avrupa ve Amerika arasında sık sık mekik dokuyan Mike James, CSKA Moskova'daki sorunların başaktörü olarak belirlenince takımla olan ilişiğine son verilmişti. Bu sezon, Euroleague'de 27 maça çıkıp 19 sayı ortalamasını yakalayan James, CSKA'nın oyun kurgusunda parlayan isimdi. Ancak, Moskova ekibi ile anlaşamayınca işler yolunda gitmedi. Tecrübeli basketbolcunun sezonu Brooklyn Nets takımında tamamlayacağı bilgisine ulaşıldı. 

James'in 2. Amerika dönemi...

İlk olarak 2016 yılında İspanyol ekibi Baskonia'da oynarken NBA takımı Phoenix Suns'a transfer olan James, burada geçirdiği bir sezonun ardından New Orleans Pelicans'la sözleşme imzalamış ve burada da işler yolunda gitmeyince tekrar Avrupa'ya dönmüştü.

 

Kolej basketbolunda keşfedilir keşfedilmez Avrupa'ya transfer olan James, uzun yıllar Avrupa basketbolunun önemli oyun kurucuları arasında gösterilmişti. Moldova, İspanya, Hırvatistan, Yunanistan, İsrail ve son olarak Rusya'da kariyerini sürdüren James, CSKA Moskova'daki anlaşmazlıklardan ötürü Brooklyn Nets'le masaya oturdu. 

 

CSKA Moskova Antrenörü Itoudis'in kadro dışı bıraktığı Mike James, Moskova ile olan kontratını sonlandırmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler