"Fenerbahçe benim için meydan okuma olacak"

26.01.2021 - 14:32 | Son Güncellenme: 26.01.2021 - 14:38

Fenerbahçe'nin İngiliz kulübü Queens Park Rangers'dan (QPR) transfer ettiği Bright Osayi-Samuel sabah saatlerinde İstanbul'a geldi. Başarılı futbolcu kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

"Fenerbahçe benim için meydan okuma olacak"

Fenerbahçe'in QPR'dan transfer ettiği Bright Osayi-Samuel, kulüp televizyonuna açıklamalar yaptı.

"Büyük bir meydan okuma olacak"

Bu sabah saatlerinde İstanbul'da olan 23 yaşındaki futbolcu, "Fenerbahçe'de oynamak benim için büyük bir meydan okuma olacak. Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte sahaya çıkmak, takıma faydalı olabilmek için sabırsızlanıyorum" dedi.

"Baskı altında oynamayı severim"

Baskı altında oynamayı sevdiğini vurgulayan Osayi, "Fenerbahçe hakkında konuşmak gerekirse, taraftarların takımımızı çok tutkulu bir şekilde desteklediklerini biliyorum. Fenerbahçe büyük bir kulüp. Transfer sürecimin başından itibaren taraftarlar, sosyal medya hesaplarıma hoş geldin mesajları göndererek destek oldular. Büyük kulüplerde oyuncuların üzerinde baskı olur. Ben de baskı altında oynamayı severim. Bu yüzden sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum" şeklinde konuştu.

"Mesut Özil'le oynamak onu"

Mesut Özil ile birlikte oynamanın şans olduğunu ifade eden kanat oyuncusu, "Genç oyuncular için büyük yıldızlarla birlikte oynamak önemli bir şanstır. Mesut Özil gibi bir oyuncuyla birlikte oynama şansını elde etmek benim için büyük bir onur. Gençken onu izliyordum, şimdiyse onunla aynı sahada antrenman yapıp, birlikte aynı takım oynayacağım. Benim ise yapmam gereken çok çalışıp onun tecrübelerinden yararlanmak olacak" ifadelerini kullandı.

"Taraftarların mutlu olmasını sağlayacağım"

Son olarak taraftara mesaj veren Osayi, "Taraftarlarımıza mesaj vermek gerekirse daha önce de söylediğim gibi meydan okumaları severim. Bundan dolayı da Fenerbahçe gibi büyük bir kulübe transfer oldum. Çok çalışıp, sahada doğru şeyler yaptığım takdirde onların mutlu olmasını sağlayacağıma inanıyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Osayi-Samuel'in kimdir?

23 yaşındaki Nijeryalı futbolcu Blackpool'daki performansıyla, 2017 yılında QPR'a transfer olmuştu.

Hücumun her iki kanadında da forma giyen Osayi, bu sezon sezon QPR formasıyla 23 maçta 3 gol attı ve 3 asist yaptı. Kariyerinde 194 maça çıkan 23 yaşındaki futbolcu 18 gol atıp 19 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler