Erden Timur: "Fenerbahçe benim için şikayet hattı oluşturdu"

17.10.2023 - 23:01 | Son Güncellenme: 17.10.2023 - 23:18

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, sarı kırmızılı kulüpte merak edilen konulara açıklık getirirken, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye yönelik çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Erden Timur: "Fenerbahçe benim için şikayet hattı oluşturdu"

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye yönelik çok konuşulacak ifadeler kullandı.

"Ali Bey kendisi söyledi bunu"

Fenerbahçe'nin kendisi için şikayet hattı oluşturduğunu ifade eden Erden Timur, "Bir spor yöneticisinin hakkında şikayet hattı kurduğunu görmedim. Fenerbahçe kurdu. Ali Bey kendisi söyledi bunu. Hakkımda yarın ne iftira kampanyaları yapılacak." dedi.

"Ali Koç, benimle ilgili dosya hazırlattığını söyledi"

Ali Koç'un kendisiyle ilgili dosya hazırlattığını dile getiren Timur, "Bir mevlüte gittiğim için neler denildi. Kadın - erkek birbirine sarılıyor. El öptüğüm söyleniyor ama ben el öpmüyorum. Kadın var, tarikat lideri deniyor! Komedi! Bir spor yöneticisiyle ilgili bu da çıktı. Ali Koç, benimle ilgili dosya hazırlattığını söyledi. Sonra öyle bir şey söylemedim falan demeye getirdi." dedi.

İlgini Çekebilir
Zaniolo ceza alırsa Galatasaray zarar görecek mi? Erden Timur açıkladı!
Habere Git

"Kimseyi aramam, kimseyle konuşmam"

Daha önce ligi yıpratmamak için konuşmadığının altını çizen Erden Timur, "Toplumun birbirine güveni sarsılmış durumda. Daha önceden de böyleymiş. Ligi yıpratmamak için konuşmadım. Şimdi söyleyeceğim. Gelecekle ilgili önerilerde de bulunacağım. Kendimiz için değil, toplum için bunu istediğimizi insanlar arayacak. Kimseyi aramam, kimseyle konuşmam. Medyayı aramam. Bizim yaptığımıza enayilik deniyor. Toplumda etik konulara dikkat edenlere böyle deniyor." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler