Fenerbahçe, Bertuğ Yıldırım transferine son noktayı koydu

14.07.2024 - 13:14 | Son Güncellenme: 14.07.2024 - 14:36

Rennes forması ile kariyerini sürdüren Bertuğ Yıldırım cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe, Bertuğ Yıldırım transferine son noktayı koydu.

Fenerbahçe, Bertuğ Yıldırım transferine son noktayı koydu

Yılmaz DİRİM - AJANSSPOR

Yeni sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarını son sürat devam ettiriyor. Cenk Tosun transferini gerçekleştiren Fenerbahçe Bertuğ transferinde masadan kalktı. 

Rennes, Bertuğ için indirime gitmedi

Oyuncu tarafıyla her konuda anlaşan Fenerbahçe'nin Bertuğ Yıldırım için 5 milyon Euro seviyelerine çıkmasına rağmen 7 milyon Euro’da indirime gitmeyen Rennes kulübü ile pazarlıklar son buldu. 

Fenerbahçe, masadan kalktı

Yerli golcü arayışlarında teknik direktör Jose Mourinho’nun transferine onay verdiği Bertuğ Yıldırım için Rennes kulübü ile yapılan pazarlıklarda kulübün tutumu nedeni ile Fenerbahçe’nin Bertuğ Yıldırım transferinden vazgeçtiklerini yetkililere iletti. 

İlgini Çekebilir
Premier Lig'in yeni ekibinden Fenerbahçe'nin İngiliz futbolcusuna transfer kancası
Habere Git

Bertuğ Yıldırım an itibari ile artık Fenerbahçe’nin gündeminde değil.

Bertuğ Yıldırım'ın performansı

Geride bıraktığımız sezonun başında Hatayspor'dan Rennais'e transfer olan 21 yaşındaki santrfor, Fransız ekibinin forması ile çıktığı 28 karşılaşmada 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. A Milli Takım'ın formasını 3 kez giyen Yıldırım, 2 kez gol sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler