Fenerbahçe, Amerikalı Oyuncu Nigel Hayes İle Anlaşmaya Vardı

İsa Kethüda
15.07.2022 - 11:42 | Son Güncellenme: 15.07.2022 - 12:02

Fenerbahçe transfer haberleri... Basketbol Süper Ligi takımlarından Fenerbahçe Beko'nun Amerikalı oyuncu Nigel Hayes ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Fenerbahçe, Amerikalı Oyuncu Nigel Hayes İle Anlaşmaya Vardı

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Beko’nun, İspanya ACB Ligi takımlarından Barcelona ile yollarını ayıran Nigel Hayes’in transferinde mutlu sona ulaştığı iddia edildi.

Fenerbahçe, Nigel Hayes ile anlaştı

Yakın zamanda adı Fenerbahçe Beko’yla yan yana gelen Nigel Hayes hakkında önemli bir iddia gündeme düştü. Trandbasket'in derlediği ve Levent Yavuz’un iddiasına göre Fenerbahçe, Amerikalı oyuncu ile anlaşmaya vardı.

5. transfer

Takımın başına geçen Dimitris Itoudis liderliğinde gelecek sezon planlamalarına devam eden Fenerbahçe Beko, Nigel Hayes’in transferini noktaladığı takdirde yaz transfer döneminin beşinci hamlesine imza atacak. Sarı lacivertliler, şu ana kadar Johnathan Motley, Samet Geyik, Scottie Wilbekin ve Tonye Jekiri’yi kadrosuna kattı.

Listede yer alan diğer oyuncular

Fenerbahçe Beko’nun Nemanja Bjelica, Nick Calathes ve Iffe Lundberg’e de ilgi duyduğu bir süredir biliniyor. Bjelica ve Calathes transferlerinin yakın bir zamanda resmiyete kavuşmasına kesin gözüyle bakılıyor.


Geride bıraktığımız sezonu Barcelona ile geçiren Nigel Hayes, sezonun sona ermesinin ardından Katalan ekibiyle yollarını ayırmıştı. Kariyerinin önceki bölümünde iki yıl Zalgiris Kaunas forması da giyen Amerikalı oyuncu, Avrupa macerasının ilk sezonu olan 2018-19’da Galatasaray formasını terletmiş ve oldukça başarılı bir performans sergilemişti.


Nigel Hayes, geçen yaz kadrosuna katıldığı Barcelona ile beklentilerin altında kalan bir sezon geçirdi. 27 yaşındaki oyuncu, Katalan ekibiyle çıktığı 37 EuroLeague maçında 4.2 sayı, 2.1 ribaund ve 0.8 asist ortalamalarıyla mücadele etti. Liga Endesa’da ise takımına maç başına 5.9 sayı, 2.8 ribaund ve 0.6 asistlik bir katkı yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler