Son Dakika! Fenerbahçe Livakovic Transferini Bitirdi Çarşamba Geliyor!

Ajansspor
21.08.2023 - 01:48 | Son Güncellenme: 21.08.2023 - 02:11

Fenerbahçe, aylardır uğraştığı Dominik Livakovic transferini sonunda bitirdi. Hırvat milli kaleci kaleci Çarşamba günü İstanbul'a gelecek. Detaylar...

Son Dakika! Fenerbahçe Livakovic Transferini Bitirdi Çarşamba Geliyor!

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, aylardır transferi için çalıştığı Dominik Livakovic'i bitirdi. Dinamo Zagrep ile anlaşma sağlandı. Hırvat kaleci 5 yıllığına Fenerbahçe'ye transfer oldu. Hırvatistan Milli Takımı'nın kalesini de koruyan Livakovic'in Çarşamba günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Altay Bayındır'a tepkiler artınca gaza basıldı

Yaşadığı sakatlıklar sonrasında eski formuna bir türlü kavuşamayan ve bu sezon oynadığı maçlardan sonra performansı tribünlerin tepkisine neden olan Altay Bayındır'ın yerine alınmasına karar verilen Livakovic ile anlaşma kısa bir süre önce sağlandı. Teknik direktör İsmail Kartal, Altay ile devam etme niyetinde olsa da taraftar tepkisi üzerine Ali Koç, Livakovic'in bitirilmesi için tüm şartları zorladı.

Sağlık kontrollerine girecek sonra imza

Çarşamba akşamı Türkiye'ye gelecek olan Livakovic, sağlık testinden geçirilecek. Tetkiklerin tamamlanmasının ardından 28 yaşındaki kaleciyle 5 yıllık resmi sözleşme imzalanacak. Livakovic'in gelmesiyle Altay Bayındır'ın takımdan ayrılması gündeme gelebilir. Oyuncuya bazı takımlardan teklifler olduğu biliniyor.

NK Zadar'ın altyapısından çıktı

NK Zadar'ın altyapısından yetişen Dominik Livakovic, 2012 yılında NK Zagreb'in genç takımına transfer oldu. Oyuncu 2015'te Dinamo Zagreb'in kadrosuna katıldı. Ancak 1 yıl daha NK Zagreb'te kiralık olarak devam etti. 

6 kez lig şampiyonluğu yaşadı

290 kez Dinama Zagreb forması giyen Livakovic, 6 kez Hırvatistan Ligi Şampiyonluğu yaşadı. Livakovic, iki de Hırvatistan Kupası'nda mutlu sona ulaştı. Livakovic, 45 kez de Hırvatistan Milli Takımı'nın formasını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler