Fenerbahçe, 'bitti' demeden bitmedi! 6 haftada...

25.10.2020 - 22:02 | Son Güncellenme: 25.10.2020 - 22:13

Trabzonspor maçını 3-1 kazanan Fenerbahçe, bu sezon karşılaşmaların ikinci yarılarında coştu. Şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe 6 maçın kaçında ikinci yarıda gol attı? İşte detaylar...

Fenerbahçe, 'bitti' demeden bitmedi! 6 haftada...

DETAY HABER-AJANSSPOR

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hesapları yapan Fenerbahçe, 6. hafta maçında Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti. Sarı-lacivertliler, geriye düşmesine karşın ikinci yarıda bulduğu gollerle maçı koparmasını bildi. Fenerbahçe'nin geride kalan haftalarda özellikle ikinci yarıda attığı golle dikkati çekiyor. İşte detaylar...

Rizespor maçında Sosa, kritik rol oynamıştı...

Sezona Çaykur Rizespor ile oynanan ve 2-1 kazanılan maçla başlayan Fenerbahçe, o maçta da geriye düşmüştü. Gökhan Gönül ve Sosa'nın golleri Rizespor maçında 3 puanı getirdi. 

Hatayspor ve Galatasaray maçında gol atamadılar

2. haftada Hatayspor ile oynanan maç ve bir sonraki hafta Galatasaray ile oynanan derbi maçı 0-0'lık skorla tamamlayan Fenerbahçe, 4. hafta ise Fatih Karagümrük'ü konuk etti.

Karagümrük maçında sahne Samatta'nın olmuştu...

Erol Bulut yönetimindeki Fenerbahçe, Karagümrük maçını da Samatta'nın ikinci yarıda bulduğu golle 2-1 kazandı. Ayrıca Altay Bayındır'ın kurtardığı penaltı da galibiyette büyük etken olmuştu. 

Ozan Tufan'ın 'Yunanistan' diye seslendiği Pelkas...

Fenerbahçe, geçen hafta ise Göztepe deplasmanındaydı. 3-2 kazanılan maçın ikinci yarısında bu kez Pelkas sahneye çıkmış ve skoru 3-1'e getiren golü atmıştı. 

Fenerbahçe'nin 10 golünden 7'si ikinci yarılarda geldi

Fenerbahçe, Trabzonspor ile oynadığı maçın da ikinci yarısında 3 gol buldu. Böylece sarı-lacivertliler, 6 maçta kaydedilen 10 golün 7 tanesini karşılaşmaların ikinci yarılarına atmış oldu.

Senin için hazırladığımız haberler