Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Comolli ilk görüşmeyi gerçekleştirdi...

09.01.2019 - 14:19 | Son Güncellenme: 09.01.2019 - 17:19

Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Comolli ilk görüşmeyi gerçekleştirdi...

Ligin ilk yarısını 17. sırada bitererek hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe, ara transfer dönemini en verimli şekilde geçirererek ikinci yarıda üst sıralara tırmanmak istiyor.

Takviyelerle takımı güçlendirmek isteyen Sarı-Lacivertliler, nokta atışı transferler yaparak taraftarlarını tekrar heyecanlandırmayı planlıyor.

İlk takviyesini Evkur Yeni Malatyaspor'dan Sadık Gürpınar'la stoper mevkiine yapan Kanarya, orta saha için de ince eleyip sık dokuyor.

Fenerbahçe'de hedef: Dieumerci Ndongala

Fenerbahçe'de orta saha transferi için müthiş bir iddia ortaya atıldı.

Fenerbahçe'nin Genk'in yıldız oyuncusu Dieumerci Ndongala için temasta bulunduğu öne sürüldü.

Sportif Direktör Damien Comolli'nin, Kongolu oyuncu için Antalya'da kamp yapan Genk yetkilileriyle ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği ifade edilirken, Belçika kulübünün 4 ile 5 milyon Euro arasında bir bonservis ücreti talep ettiği öğrenildi.

Sarı-Lacivertlilerin 27 yaşındaki futbolcunun bonservis ücretinde indirim yapılması için görüşmeleri sürdürdüğü belirtildi.

Beşiktaş'a gol atmıştı

Ndongala, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'a karşı oynadıkları maçta 1 gol atmış ve performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Dieumerci Ndongala kimdir? Bu sezon kaç gol attı? Hangi bölgede oynuyor?

Kongo milli takımı forması da giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Dieumerci Ndongala, kanatlarda oynuyor. 

Standart Liege'den 1.2 milyon Euro'ya Genk'e transfer olan siyahi oyuncunun Transfermarkt'taki bonservis bedeli 2.5 milyon Euro olarak görünüyor.

Ndongala, bu sezon Genk formasıyla toplam 31 maçta forma giydi. Yıldız oyuncu bu müsabakalarda 5 gol atarken 7 de asist yaptı.

Dieumerci Ndongala'nın sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Dieumerci Ndongala'nın kulübüyle sözleşmesi 2021 yılında sona eriyor. AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler