Boupendza, Fenerbahçe'nin transfer listesinde...

Akın Ungan
13.01.2022 - 18:27 | Son Güncellenme: 13.01.2022 - 18:42

Galatasaray'ın da istediği, Atakaş Hatayspor'un eski oyuncusu Aaron Boupendza, Al Arabi'de mutlu değil. Fenerbahçe, golcüyü transfer listesine ekledi.

Boupendza, Fenerbahçe'nin transfer listesinde...

Spor Toto Süper Lig'de istediği performansı gösteremeyen Fenerbahçe, Vitor Pereira ile yollarını ayırırken, takımın başına geçici olarak İsmail Kartal'ı getirdi. Bu değişim ile beraber, ara transfer döneminde de kadrosunu güçlendirmek isteyen Sarı-Lacivertliler'in, Süper Lig'in eski golcüsü Aaron Boupendza ile tekrar ilgilendiği iddia edildi.

Sezon başında Atakaş Hatayspor'dan Al Arabi'ye transfer olan Aaron Boupendza'nın, Katar'da mutsuz olduğu ve takımdan ayrılmak istediği belirtiliyor. Golcü oyuncunun, Süper Lig'e geri dönmeye sıcak baktığı kaydedildi.

Fenerbahçe'de Boupendza sesleri

Habertürk'ün haberine göre, Fenerbahçe'nin forvet transferinde düşündükleri isimlerden biri de Aaron Boupendza. Al-Arabi'de forma giyen golcü oyuncu için girişimlere hız kazandırılacak.

Şu an Afrika Uluslar Kupası'nda

Gabonlu forvet, şu an ülkesini temsil etmek için Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele ediyor. Bu nedenle Boupendza transferi gerçekleşse bile, oyuncunun gelişi ocak sonunu bulacak.

Aaron Boupendza kimdir?

7 Ağustos 1996 doğumlu Aaron Boupendza, Gabon'un CF Mounana takımında futbola başladı. Burada A takıma yükselen Gabonlu futbolcu, G. Bordeaux, Pau FC, Ajaccio, Tours FC, Feirense gibi takımlarda forma giydi.

Bedelsiz olarak Atakaş Hatayspor'a gelerek, Türkiye macerasına başlayan golcü futbolcu, Süper Lig gol kralı oldu. Hatayspor'da gösterdiği başarılı performansın ardından birçok kulübün ilgisini çeken forvet, Al-Arabi SC takımına 4,25 Milyon Euro'ya transfer oldu.

Senin için hazırladığımız haberler