"Fenerbahçe böyle bir şey yapmaz"

20.04.2020 - 16:54 | Son Güncellenme: 20.04.2020 - 16:54

"Fenerbahçe böyle bir şey yapmaz"

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Erol Bulut'tun Fenerbahçe'den teklif almadığını söyledi.

Süper Lig'de başarılı bir sezon geçiren Aytemiz Alanyaspor, Türkiye Kupası'nda da yarı finale kadar yükseldi. Akdeniz temsilcinin genç teknik direktörü Erol Bulut'un adı sık sık Fenerbahçe ile anılıyor. Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu A Spor'un canlı yayın konuğu oldu ve Erol Bulut konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe, Erol Bulut'u istedi mi?

Bulut'un Fenerbahçe'den teklif almadığını söyleyen Çavuşoğlu, "Erol hocamla konuşuyoruz. Fenerbahçe'den teklif almadığını vurguladı. Sözleşmesi sezon sonuna kadar devam ediyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da beni arayarak, 'Bunlar gerçeği yansıtmıyor' dedi. Eğer hocamıza büyük bir takımdan teklif gelirse, bizimle sözleşmesi olsa dahi onun önünü açarız, dedik" dedi.

"O kulübe cephe alacağız"

Fabrice N'Sakala'nın Alanyaspor'la anlaştığını ancak sonra vazgeçtiğini ifade eden Başkan Çavuşoğlu, "Fabrice N'Sakala, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile konuşuluyor. Biz futbolcu ile anlaşmak üzereydik ama futbolcu geri adım attı. Sezon sonu hangi takımın onun kafasını karıştırdığını göreceğiz, biz de o takıma cephe alacağız. Yanlış yapana gereken cevabı veririz. Gassama için Göztepe bizimle önce görüştü, sonra oyuncu ile anlaştı. Böyle olmalı. Şu anda kimseyi suçlamak istemiyorum. Bu sezon sonunda belli olacak. Birbirimize etik bir şekilde yaklaşmalıyız. Fenerbahçe'nin böyle bir şey yaptığını düşünmüyorum doğrusu. Başka kulüpler de olabilir" sözlerini kullandı.

"Seyircisiz oynamak büyük kayıp"

Çavuşoğlu liglerin seyircisiz bir şekilde devam etmesi takdirde maçların tek bir şehirde oynanması gerektiğini savundu:

Futbol müsabakaları seyircisiz düşünülemez ama yaşadığımız sıkıntılardan dolayı seyircsiz olarak oynanacak gibi görünüyor. Maçlar seyircisiz oynanacaksa maçların bir şehirde oynanması mantıklı olur. Seyircisiz oynamak bütün takımlar için büyük kayıp.

Ligler ne zaman başlar?

Her şey tahminlerle konuşuluyor. Haziran ayının başında başlanabilir mi ihtimali var. Ligin ne zaman başlanacağı TFF'ye de bağlı değil. Bilim insanlarının vereceği rapor çok önemli. 15-20 gün sonra bunlar yeniden konuşulmaya başlanacak.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler