Fenerbahçe, Bruma'nın Satın Alma Opsiyonunu Kullandı! İşte Bonservis Bedeli

Akın Ungan
20.01.2023 - 16:47 | Son Güncellenme: 20.01.2023 - 20:19

Fenerbahçe, PSV'den kiraladığı fakat yabancı sınırı nedeniyle lisans çıkaramadığı Bruma'nın satın alma opsiyonunu kullandı. Ödenen bonservis bedeli açıklandı.

Fenerbahçe, Bruma'nın Satın Alma Opsiyonunu Kullandı! İşte Bonservis Bedeli

AJANSSPOR HABER

Sezon başında kadrosuna yaptığı takviyeler ile dikkat çeken Fenerbahçe, ara dönemde de transferlerini sürdürüyor. Savunma hattına Adana Demirspor'dan Samet Akaydin'i alan Sarı-Lacivertliler, çalışmalarına devam etti.

Bruma'nın bonservisi alındı

Fenerbahçe, sezon başında Hollanda temsilcisi PSV'den kiralık olarak kadroya katılan Bruma'nın bonservisini aldı. Ali Koç yönetimi, Portekizli yıldızın transferi konusunda Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Bruma için ödenecek bonservis bedeli de belirtildi.

"Satın alma opsiyonunun kullanımı konusunda anlaşmaya varılmıştır"

KAP'a yapılan bildiride, "Kadromuzda kiralık olarak yer alan Armindo (Bruma) Tué Na Bangna'nın kulübü Psv Eindhoven ile satın alma opsiyonunun kullanımı konusunda anlaşmaya varılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
İsmail Yüksek'in maaşı yükseldi... Resmi imza
Habere Git

İşte Bruma'nın bonservis bedeli

Fenerbahçe'nin Bruma'nın bonservisi için Hollanda ekibine ödeyeceği bonservis bedeli belli oldu. Sarı-Lacivertliler, KAP'a yaptğı açıklamada bu detayı şu şekilde belirtti: "Bu anlaşma sonucunda Psv Eindhoven kulübüne 4.250.000 Avro transfer bedeli ödenecektir"

Sezon başında transferler Jesus'un listesinden yapıldı

Sezon başında dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus ile anlaşan Fenerbahçe, Portekizli hocanın verdiği transfer listesi doğrultusunda çalışmalarına başlamıştı. Sezon öncesi hazırlık kampına transferleri yetiştirmek isteyen Ali Koç yönetimi, PSV'den Bruma'yı kiralık olarak getirdi.

Bruma'nın lisansı çıkarılmadı

Sarı-Lacivertliler'e hazırlık döneminde katılan Bruma, beklenen performansı gösteremedi. Yabancı sınırına takılan Fenerbahçe, Bruma'nın lisansını çıkarmama kararı aldı. Portekizli yıldız, bu sezon Fenerbahçe formasını 2 Şampiyonlar Ligi elemesi, 2 Avrupa Ligi elemesi ve 1 Süper Lig'de giyebildi.

İlgini Çekebilir
Eski Fenerbahçeli golcü Bundesliga'da!
Habere Git

5 maçta 1 asist yaptı

Hazırlık maçlarında etkisiz bir grafik çizen Bruma, bu sezon çıktığı 5 resmi müsabakada gol katkısında bulunamadı. 28 yaşındaki kanat oyuncusu, 1 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler