Son dakika: Fenerbahçe Bruma'yı kiralık olarak transfer etti

Orhan Gülek
15.06.2022 - 00:15 | Son Güncellenme: 15.06.2022 - 08:38

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Portekizli kanat oyuncusu Bruma'yu kiraladığını açıkladı. İşte detaylar

Son dakika: Fenerbahçe Bruma'yı kiralık olarak transfer etti

AJANSSPOR - HABER

Hollanda Eredivisie ekiplerinden PSV Eindhoven'da forma giyen Galatasaray'ın eski oyuncusu Bruma, Fenerbahçe'ye transfer oldu.  Böylece sarı lacivertli ekip, Lincoln Henrique transferinden sonra ikinci takviyesini de gerçekleştirdi.

Fenerbahçe'den açıklama geldi

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz Armindo Tué Na Bangna’nın kiralık olarak transferi için PSV Eindhoven Kulübü ile anlaşma sağlamıştır. Futbolcu; görüşmeleri yapmak, sağlık kontrolünden geçmek ve süreci ilerletmek üzere İstanbul’a gelecektir." denildi.

 

Öte yandan Fenerbahçe transferi oyuncunun resmi adıyla açıkladı ve ilk etapta taraftarlar oyuncuyu tanıyamadı. Ve herkes birbirne "Kim bu" diye sordu.

Galatasaray'da 15 gol - 21 asistlik performans sergiledi

Futbola Sporting Lizbon alt yapısında başlayan Bruma, 2013 yazında 13 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a transfer olmuştu. Galatasaray formasıyla 85 maça çıkan Bruma, 15 gol - 21 asist'lik performans sergilemiş ve 2017 yazında 15 milyon Euro karşılığında Leipzig'e satılmıştı.

Bruma, geçen sezon ne yaptı?

27 yaşındaki Portekizli kanat oyuncusu, geçtiğimiz sezon PSV formasıyla 46 resmi maça çıktı, 10 gol atıp 4 de asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler