"Fenerbahçe bugün çok önemli 3 puan alacak"

30.10.2017 - 17:33 | Son Güncellenme: 30.10.2017 - 17:33

Eski Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı futbolcu, günümüzde BB Erzurumspor forması giyen Marcio Nobre, Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını cevapladı!

Marcio Nobre, iyi bir ekibimiz var ve son 2 maçtır daha iyi oynuyoruz. Sakatlıktan çıktım iyiyim ve hazırım diyebilirim. Bu bizim işimiz ve benim yaşım var artık kendime dikkat etmeliyim.

Fenerbahçe bugün kazanacaktır
Erzurumspor olarak şampiyonluktan konuşmak için daha erken, daha iyi olmamız lazım. Kayseri çok iyi başladı, Fenerbahçe için bu akşam 3 puandan başka yol yok. Fenerbahçe bence bugün çok önemli 3 puan alacak.

Giuliano mutlu
Fenerbahçeli, Guilliano ile görüşüyorum, daha onun adapte olması için zaman var. Fenerbahçe'de olduğu için çok mutlu, büyük bir camiada olmak onu motive ediyor. Guilliano adım adım yüzde yüz performansına yaklaşıyor.

Talisca kamp yapamadı
Talisca, büyük bir futbolcu ve iyi bir tekniği sol ayağı var. Beşiktaş hazır bir takım ama Talisca sezon başı kamp yapamadı tam olarak bu onu olumsuz etkilemiş olabilir ama Talisca çok iyi bir futbolcu.

Beşiktaş daha iyi oynuyor
Beşiktaş, şuan Fenerbahçe'den daha iyi oynuyor ve Beşiktaş biraz daha avantajlı diyebilirim. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde ki başarısı Türkiye için çok önemli fakat başarı ve büyük hedefleri konuşmak için daha erken.

(AJANSSPOR ÖZEL HABER / KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler