Fenerbahçe FC Shkupi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

22.06.2022 - 11:38 | Son Güncellenme: 22.06.2022 - 12:01

Yeni sezon hazırlıklarını İstanbul'da sürdüren Fenerbahçe, ilk hazırlık maçını bugün oynayacak. İşte sarı lacivertlilerin rakibi, maçın saati ve yayın bilgileri...

Fenerbahçe FC Shkupi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Fenerbahçe, ilk hazırlık maçında bugün Kuzey Makedonya'nın FC Shkupi takımıyla karşıya gelecek.

Fenerbahçe'nin, Kuzey Makedonya'yı Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan FC Shkupi bugün saat 18.00'de Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Fenerbahçe YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak.

FC Shkupi'nin sahibi Türk

Kuzey Makedonya ekibi Shkupi'nin sahibi eski Giresunspor Başkanı Olgun Aydın. Geçtiğimiz sezonu ligde şampiyon olarak tamamlayan Şampiyonlar Ligi vizesi aldı.

İlgini Çekebilir
Yıldız futbolcu Jorge Jesus'u şaşırttı! Transfer askıya alınabilir
Habere Git

İkinci hazırlık maçı Fenerbahçe ile

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu Abant'ta sürdüren FC Shkupi, kamtaki ilk hazırlık maçında Arnavutluk şampiyonu Tiran ile karşılaştı. Mavi beyazlılar ikinci hazırlık maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak.

"Kulübüme gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum"

FC Shkupi'nin Başkanı Olgun Aydın, Abant'taki kampın çok verimli geçtiğini belirterek, "Sezon başında hedeflediğimiz güçlü kadro konusunda büyük mesafeler kat ettik. Ben bu kulüple yola çıkarken, bir Makedon takımının bir Türk'ün liderliğinde Avrupa'da neler başarabileceğini ispatlamak istedim. Şampiyonlar Ligi gibi ulaşılması zor bir hedef için kenetlendik. Hazırlık maçlarımızdan birini Türkiye'nin en güçlü kulüplerinden Fenerbahçe ile oynayacağız. Başkan Ali Koç ve yönetimine, kulübüme gösterdikleri yakın ilgi nedeniyle teşekkürlerimi iletirim" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler