Fenerbahçe bunu merak ediyor! Valencia'nın menajerinden transfer sözleri

24.11.2022 - 10:41 | Son Güncellenme: 24.11.2022 - 11:18

Dünya Kupası'nda Ekvador'un Katar'ı yendiği maçta iki golle yıldızlaşan Enner Valencia'nin menajeri transferde önceliklerinin Fenerbahçe olduğunu söyledi.

Fenerbahçe bunu merak ediyor! Valencia'nın menajerinden transfer sözleri

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu golcüsü Enner Valencia gerek Süper Lig gerekse Dünya Kupası'nda oynadığı futbolla bu yıl zirve yaptı. Sarı lacivertlilerle sözleşmesi bu sezonun sonunda bitecek 33 yaşındaki futbolcunun menajeri Ganzola Vargas'ın menajeinden transfer açıklaması geldi.

Karar Dünya Kupası'ndan sonra verilecek

Valencia'nın menajeri Ganzola Vargas, Ekvador basınına yaptığı açıklamada, gelecekleri ile ilgili kararı Dünya Kupası'ndan sonra vereceklerini söyledi.

Dünya Kupası'nda 5 maçta 5 gol!

Enner Valencia'nın yüzde 100 Dünya Kupası'na odaklandığını belirten Vargas,  "2 Dünya Kupası'nda oynadığı 5 maçta 5 gol. Dünya Kupası'ndan daha ciddi bir şey var mı? Sanmıyorum" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Enner Valencia kararı! Sene sonu...
Habere Git

Transfer kararı Dünya Kupası'ndan sonra

Vargas konuşmasına şöyle devam etti: ""Valencia, şu an sadece milli takımı düşünüyor. Dünya Kupası'ndan sonra elimizdeki farklı seçenekleri değerlendirip en iyi kararı vereceğiz."

Fenerbahçe 2 yıllık kontrat önerecek

Enner Valencia'nin menajeri, oyuncusunun Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ve sarı lacivertlilerin 2 yıllık yeni kontrat önermeyi planladığını açıkladı. 

"Önceliğimiz Fenerbahçe"

Vargas, "Enner Valencia, Türkiye'de çok mutlu ve önceliği Fenerbahçe" diye konuştu. Ekvadorlu futbolcu, Fenerbahçe formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 23 maça çıktı, 17 gol atarken 4 asist yaptı. Valencia, Süper Lig'de ağlara gönderdiği 13 golle Süper Lig'in gol krallığı yarışında birinci sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler