Çağlar Söyüncü'nün bonservis bedeli açıklandı

Cem Ergün
01.07.2024 - 21:11 | Son Güncellenme: 01.07.2024 - 21:20

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonun devre arasında Atletico Madrid'den kiraladığı Çağlar Söyüncü'nün kalıcı transferinin gerçekleştiğini açıkladı. İşte bonservis bedeli...

Çağlar Söyüncü'nün bonservis bedeli açıklandı

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Sarı-Lacivertli formayı sırtına geçiren Çağlar Söyüncü'nün transferi konusunda Atletico Madrid ve oyuncu ile anlaşıldığını açıkladı. İşte Çağlar Söyüncü transferinin detaylar...

Çağlar Söyüncü imzayı attı

Fenerbahçe'den yapılan paylaşımda, "Çağlar Söyüncü Sarı Lacivert Renklerimize Bağlandı" ifadesi kullanılarak, milli futbolcuyla 3+1 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.

Bonservis bedeli açıklandı

Fenerbahçe'nin KAP bildiriminde Çağlar Söyüncü transferi için Atletico Madrid'e 8.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceği duyuruldu. Bonservis ücretinin 4 senede ve 7 taksitle ödeneceği belirtildi.

Fenerbahçe'nin açıklaması:

Fenerbahçe'den yapılan transfer açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Çağlar Söyüncü Sarı Lacivert Renklerimize Bağlandı

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Çubuklu formamızı terleten milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü’nün transferi konusunda Kulübümüz ile Atletico Madrid ve oyuncu arasında anlaşma sağlanmıştır.

Çağlar Söyüncü kendisini 3+1 yıl renklerimize bağlayan imzayı atmıştır.

Çağlar Söyüncü’ye bir kez daha Fenerbahçe’mize hoş geldin diyor; Çubuklu formamız ile zaferlerle dolu bir yolculuk diliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü"

Senin için hazırladığımız haberler