Fenerbahçe cephesinden çarpıcı itiraf: “Yeterince savaşmadık”

08.06.2021 - 00:33 | Son Güncellenme: 08.06.2021 - 00:37

Fenerbahçe Beko’dan basketbol takımından sorumlu yönetici Sertaç Komsuoğlu, Anadolu Efes’e şampiyonluğu kaybettikleri maçtan sonra önemli açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe cephesinden çarpıcı itiraf: “Yeterince savaşmadık”

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Beko’da şampiyonluğu kaybetmenin üzüntüsü yaşanıyor. ING Basketbol Süper Ligi final serisinde karşılaştığı Anadolu Efes’e 3 maçta da farklı yenilerek hayal kırıklığı yaratan sarı-lacivertli takım adına Sertaç Komsuoğlu konuştu.

'Yüreğimizi ortaya koymadık'

Fenerbahçe’nin erkek basketbol takımından sorumlu yönetim kurulu üyesi Komsuoğlu, "Finalde yeterince savaşmadık ve mücadele etmedik. Yeterince yüreğimizi ortaya koymadık” dedi.

Komsuoğlu'ndan taraftara transfer sözü

Sarı-lacivertli takımın performansına özellikle sosyal medyada tepki gösteren taraftarlara da mesaj veren Sertaç Komsuoğlu, “Biz bu 15-20 günü çok iyi çalışarak geçireceğiz ve taraftarlarımızı çok heyecanlandıracak hamlelerimizi duyuracağız. Takviyeleri yapacağız… 

Gelecek sezon çok daha iyi bir Fenerbahçe Beko

Yapacağız diyorum, belki de bu takviyeleri yaptık. Gelecek sezon taraftarlarımız çok daha iyi bir takım görecek. Özledikleri Fenerbahçe’ye kavuşacaklar. Çok iyi isimlerle takımımızı güçlendirdik, güçlendireceğiz ve önümüzdeki sezon çok heyecan veren bir takım olacağız" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler