Fenerbahçe de istemişti! Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'ı neden tercih etti?

Salim Manav
22.10.2021 - 18:32 | Son Güncellenme: 23.10.2021 - 09:26

Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu hakkında eski hocası Kemal Kılıç konuştu. Kılıç, Kerem Aktürkoğlu'nu Fenerbahçe'nin de istediğini söyledi. İşte Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray'a transfer süreci...

Fenerbahçe de istemişti! Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'ı neden tercih etti?

AJANSSPOR-

UEFA Avrupa Ligi'nde 3. maçında Galatasaray, Lokomotiv Moskova'yı 1-0 mağlup etti. Sarı kırmızılılara 3 puanı getiren golü Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Cimbom'da performansıyla göz dolduran Kerem Aktürkoğlu hakkında eski hocası Kemal Kılıç'tan açıklama geldi. 

Terim'le görüştüm, olumlu referans verdim

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Kemal Kılıç, "Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray'a transferinde Fatih Hoca(Terim) ile görüştüm ve olumlu referans verdim. Fatih Hoca ile görüştükten sonra Galatasaray izleme ekibinde Gürcan Aday, birçok kez Kerem'i izledi. Kerem'i Galatasaray dışında Gençlerbirliği ve Fenerbahçe'de çok istemişti.

Kerem Aktürkoğlu, G.Saray'ı neden tercih etti?

Transfer sürecinde Kerem Aktürkoğlu ile konuştum ve kariyeri açısından Galatasaray'ı tercih etmesinin kendisine fayda sağlayacağını söyledim. Bunun da sebebi gençlere şans veren Fatih Terim'le çalışmasını istememdi. Kerem Aktürkoğlu da Galatasaray'ı tercih etti. Kerem bu sezon oyunsal anlamda evrim değiştirdi. Toplu alanda ve topsuz alanda çok aşama kaydetti. Kerem için tipik kanat-forvet diyebiliriz. Kerem'in şu anda tek eksiği set oyununda daha sakin olabilir. Kerem, Galatasaray'dan Avrupa'ya gidecektir. Çok iddialı sözler söylüyorum. Fakat Kerem'i çok iyi tanıyorum." dedi.

17 maçta 3 gol, 3 asist

23 yaşındaki genç futbolcu bu sezon 15'i ilk 11, 17 maçta oynadı ve 3 gol, 3 asist yaptı.

Kemal Kılıç'la Erzincan'da çalıştı

Kerem Aktürkoğlu, 2019-2020 sezonunda 24 Erzincanspor'da Kemal Kılıç'la birlikte çalışmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler