Fenerbahçe, Deniz Türüç ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

03.08.2019 - 19:19 | Son Güncellenme: 03.08.2019 - 20:11

Fenerbahçe, Deniz Türüç ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Deniz Türüç'ten Kayserispor'a teşekkürler mesajı! Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe ile anlaşma sağlayan Deniz Türüç, sosyal medya hesabından Kayserispor'a teşekkürler mesajı yayınladı.

Türüç'ün paylaşımı şu şekilde:

4 sene önce geldiğim bu şehir, bu takım, bu güzel insanlar için buraya yazacağım her cümle tarifsiz kalacak. Yeni başlangıcımda pay sahibi olan bu bu güzel şehir benim ikinci memleketim gibi oldu. Benden hiçbir zaman desteğinizi, ilginizi esirgemediniz.

 

Deniz'den Kayserispor'a teşekkürler mesajı

Bana ve aileme her zaman evimizde hissettirdiniz. Burada sayısız dostluk, kardeşlik kazandım. Tüm Kayseri halkına, 4 sezon boyunca birlikte aynı arma altında mücadele ettiğim takım arkadaşlarım, üstümde emeği olan hocalarım, kulüp personellerimiz, başkanım..

Yaşadığım, edindiğim, hissettiğim tüm tarifsiz duygular ve anlar için hepinize yürekten teşekkürü borç bilirim. Bu şehir, bu kulüp, Kayseri halkı ömrüm boyunca kalbimde olacaksınız. Sevgi ve saygılarımla.. Görüşmek üzere, Deniz.

 

Deniz'den Fenerbahçe açıklaması

"Fenerbahçe ailesinin parçası olduğum için çok mutlu ve gururluyum! Böylesi kaliteli bir ekibe katılmak ve birlikte nice şampiyonluklar, zaferler kazanmak için sabırsızlanıyorum. Gerek taraftar gerek kulüp burada olmam gerektiğini hissettiren herkese teşekkür ederim."

 

Fenerbahçe, Deniz Türüç transferini resmen açıkladı

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

Kulübümüz, 26 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Deniz Türüç ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Milli oyuncuya Fenerbahçe’ye hoş geldin diyor, “Çubuklu” ile birlikte nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler