Fenerbahçe derbisinin ardından Osimhen'den 4 paylaşım birden: "Delikanlı"
Editör: Özgür Koç
Son Güncelleme /
Galatasaray'ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen, 1-1 beraberlikle sona eren Fenerbahçe derbisinin ardından sosyal medya hesabından 4 paylaşım yaptı. İşte detaylar...

Son 5 Haber

Sporting hazır, gözler Galatasaray maçında! Son antrenman yapıldı

Portekiz'de gündem: Osimhen'in yerine oynayacak isim açıklandı

Rey Manaj, Sivasspor'u sırtladı: Golleri olmasaydı...

Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano, Erzurumspor maçında herkesi şaşırtacak

Melissa Vargas Avrupa Şampiyonası'na damga vurdu! Rekorları altüst etti
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Galatasaray lider geldiği Kadıköy'de ezeli rakibi Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalarak 1 puanlık farkı korudu ve liderliğini sürdürdü.
Osimhen formasına kavuştu
Galatasaray'da Nijerya Milli Takımı'nda yaşadağı sakatlık nedeniyle Gençlerbirliği ve Union SG maçlarında formasından uzak kalan Victor Osimhen, Fenerbahçe derisinde ilk 11'de sahaya çıktı.
Osimhen'den peş peşe paylaşımlar
26 yaşındaki yıldız futbolcu 1-1 sona eren Fenerbahçe derbisinin ardından sosyal medya hesabından peş peşe 4 paylaşım yaptı.

Takım arkadaşlarını öven Victor Osimhen'den Leroy Sane, Kazımcan Karataş, Lucas Torreira ve Uğurcan Çakır paylaşımları yaptı.
İşte Nijeryalı yıldızın paylaşımları:
Osimhen, derbide Galatasaray'ın tek golüne imza atan Leroy Sane için yaptığı paylaşıma "Üst düzey futbolcu" notunu düştü.

Nijeryalı yıldız, Fenerbahçe maçındaki mücadelesi ile Galatasaray taraftarından büyük alkış alan Kazımcan Karataş için ise "Bu delikanlı" ifadesini kullandı.

Osimhen, sarı kırmızılı takımın Ukraynalı dinamosu Lucas Torreira paylaşımını ise "Gerçek bir savaşçı" notunu ile yayınladı.

Osimhen son olarak Uğurcan Çakır için de sarı-kırmızı kalp ve alkışlama emojisi kullandı.
