Fenerbahçe, Edin Dzeko ile Anlaştı | Transfer Haberleri

19.06.2023 - 18:34 | Son Güncellenme: 19.06.2023 - 19:00

Transfer haberleri... Fenerbahçe, Edin Dzeko ile el sıkıştı. Sarı lacivertliler, 2 yıllığına transfer ettiği Boşnak forvet için 4.5 Milyon Euro ödeyecek.

Fenerbahçe, Edin Dzeko ile Anlaştı | Transfer Haberleri

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Yaz transfer döneminde önemli isimleri kadrosuna katmayı planlayan Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Avrupa'nın büyük kulüplerinden birçok oyuncuyla transfer görüşmesi yapan Kanarya, bir süredir görüşmelerde bulunduğu Edin Dzeko ile anlaşmaya vardı.

Dzeko'nun sözleşme süresi ve alacağı ücret belli oldu

Fenerbahçe, Enner Valencia ile yollarını ayırmasının ardından Edin Dzeko'yu gündemine almıştı. Yıldız golcüyle transferde anlaşan Fenerbahçe'de Boşnak forvetin sözleşme süresi ve alacağı ücret de belli oldu.

Dzeko'ya 2 yıllık sözleşme

Fenerbahçe yönetimi, Dzeko'nun menajeri ile yaptığı görüşmelerde 2 yıllık sözleşme ve yıllık 4.5 Milyon Euro maaş konusunda anlaşmaya vardı.

İlgini Çekebilir
Edin Dzeko'nun eşinden İstanbul paylaşımı
Habere Git

İşte Dzeko'nun Fenerbahçe'den alacağı ücret

37 yaşındaki Bosna-Hersek'li forvet oyuncusu Edin Dzeko'nun, sarı lacivertli ekibe ekstra bonuslar ile seneliği 5.5 milyon Euro'ya geleceği öğrenildi. İmza parası olarakta 5 milyon Euro'ya 4 taksit halinde ödenecek.

Dzeko'nun performansı

Bu sezon Dzeko, Inter formasıyla 52 maçta süre aldı. Tüm kulvarlarda 14 gol attı ve 6 asist kaydetti. Tecrübeli oyuncu kariyerinde daha önce Roma, Manchester City, Wolfsburg, Teplice, Usti nad Labem, Zeljeznicar takımlarının formalarını giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler