Brezilya basını: Fenerbahçe Diego Costa bombasını patlatıyor

Feride Kara
03.02.2022 - 19:50 | Son Güncellenme: 03.02.2022 - 20:07

Brezilya basınına göre Fenerbahçe, Diego Costa'nın bütün isteklerini kabul etti. Sarı lacivertliler ünlü futbolcu Diego Costa ile sözleşme imzalayacak.

Brezilya basını: Fenerbahçe Diego Costa bombasını patlatıyor

Atletico Mineiro'dan ayrılan dünyaca ünlü futbolcu Diego Costa ile Fenerbahçe arasında geçen transfer görüşmeleri Brezilya basınına göre gerçekleşmek üzere. 

Fenerbahçe tüm isteklerini kabul etti

Central da Bola'nın haberine göre Fenerbahçe Diego Costa'nın isteklerini karşılarken Corinthians'ın da istediği Diego Costa Avrupa'ya geri dönmek istiyor. Devre arası transfer döneminde Costa'nın Fenerbahçe ile sözleşme imzalaması bekleniyor. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den çifte transfer!
Habere Git

 Aziz Çetin'den Diego Costa açıklaması

Diego Costa Atletico Mineiro'da forma giydiği 19 maçta 5 gol ve 1 asistlik performans göstermişti. Türkiye'den Antalyaspor'un da gündemine gelen Costa ile görüştüklerini söyleyen Başkan Aziz Çetin, "Diego Costa ile Türkiye'de ilk biz ilgilendik. Transfer görüşmelerini bizzat ben yürüttüm. Kendisine 1.5 ya da 2.5 yıllık sözleşme teklif ettim. Diego Costa 6 aylık gelebileceğini söyledi. Şehri ve Antalyaspor'u küçümsediğini fark ettim. Ben de transferden vazgeçtim. 6 aylık transferler ne yazık ki şehre ve takıma aidiyet duygusu hissetmiyor. Diego Costa sonrasında 1.5 yıllık teklifimize 'evet' dedi. Bu sefer de ben kabul etmedim" ifadelerini kullandı.

 

Senin için hazırladığımız haberler