Fenerbahçe direkleri dövdü! Zirve...

14.03.2021 - 22:43 | Son Güncellenme: 14.03.2021 - 22:48

Fenerbahçe haberleri... Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ve Beşiktaş ile şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe bu sezon direklere takıldı. Sarı-lacivertliler, 30 maçta kaç kez direğe takıldı? İşte detaylar...

Fenerbahçe direkleri dövdü! Zirve...

AJANSSPOR-HABER 

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında sahasında oynadığı maçta Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, rakibine yaklaşık 21 yıl sonra iç sahada kaybetti. Bu maçta sarı-lacivertliler, bazı pozisyonlarda şanssızlık yaşadı. 

Fenerbahçe yine direğe takıldı

Erol Bulut yönetimindeki Fenerbahçe, 2-1 gerideyken İrfan Can Kahveci ile 90+3. dakikada gole çok yaklaştı. Ancak; Fenerbahçe daha önce de olduğu gibi direğe takıldı.

Bu maçta ne oldu?

90+3. dakikada Pelkas'ın ortasında Gençlerbirliği savunmasının sektirdiği top ceza sahası sol çaprazında İrfan Can Kahveci'nin önünde kaldı. İrfan Can Kahveci'nin vuruşunda, meşin yuvarlak yan direkten oyun alanına döndü.

Fenerbahçe 17 kez direği geçemedi

 Bu şanssızlık Fenerbahçe ilk değil. Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig'de en fazla şutu direkten dönen takım oldu. Sarı-lacivertliler tam 17 kez direğe takıldı. 

Senin için hazırladığımız haberler