Son dakika! Diego Costa, Fenerbahçe'nin teklifini değerlendiriyor

02.02.2022 - 13:34 | Son Güncellenme: 02.02.2022 - 22:02

Fenerbahçe'de santrfor transferinde sıcak saatler yaşanıyor. Antalyaspor'u reddeden Diego Costa'nın kendisine yapılan teklifi düşündüğü belirtiliyor. İşte detaylar...

Son dakika! Diego Costa, Fenerbahçe'nin teklifini değerlendiriyor

AJANSSPOR HABER

Teknik Direktör İsmail Kartal'ın direktifi doğrultusunda bir santrfor transfer etmek isteyen Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Sarı lacivertlilerin dünya yıldızı Brezilya asıllı İspanyol oyuncu Diego Costa ile görüştüğü iddia ediliyor.

Costa'ya Türkiye'den çok sayıda teklif geldi

Calciomercato'da çalışan gazeteci  Matteo Moretto, Diego Costa ile ilgili flaş gelişmeleri açıkladı. Avrupa'nın birçok liginde transfer döneminin bitmesinden sonra futbolcuya Türkiye'de birçok teklif geldiğini açıkladı.

Antalyaspor'a 'hayır' dedi, Fenerbahçe'yi düşünüyor

Sosyalmedya hesabından paylaşım yapan gazeteci, "Antalyaspor'a 'Hayır' diyen Diego Costa, Fenerbahçe'nin  teklifini değerlendiriyor. Bakalım forvet, kendisine gelen teklifi değerlendirip anlaşmaya varacak mı? Onu Türkiye'de görecek miyiz?" dedi.

İlgini Çekebilir
Ozan Tufan Fenerbahçe'ye geri dönüyor! Şu an uçakta...
Habere Git

İsmi yaz transfer döneminde Beşiktaş'la anıldı

Brezilya ekiplerinden Atletico Mineiro'da forma giyen Diego Costa ocak ayında sözleşmesini karşılıklı feshederek ayrılmıştı. Yaz transfer döneminde Beşiktaş'ın teklifini kabul etmeyerek Brezilya'ya giden 33 yaşındaki forvet, bu sezon 19 maçta 5 gol atarken bir asist yaptı.

Dünya yıldızı Diego Costa

7 Ekim 1988'de Brezilya'da doğan Diego Silva altyapı eğitimini İspanya'da aldı. Braga'ya transfer olan oyuncu birçok takımda kiralık olarak forma giydi.  Atletico Madrid, oyuncunun haklarının yarısı için 1.5 milyon Euro verdi.

2011'de dizinden sakatlandı

2010 yılında Sergio Aguero ve Diego Forlan'ın yedeği olarak Atletico Madrid'de forma giymeye başladı. 2011'de ağır bir sakatlık geçirdi.  Rayo Vallecano kulübüne kiralık olarak verildi.

İlgini Çekebilir
Ve Ali Koç bitirdi! Efecan Karaca Fenerbahçe'de...
Habere Git

Atletico Madrid'de dünya yıldızı oldu

2013-14 sezonunda Radamel Falcao'nun gidişiyle La Liga şampiyonu olan Atletico Madrid'in en önemli forveti oldu. O sezon 51 maçta 36 gol attı ve 7 asist yaptı. Atletico Madrid o sezon UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'ne de çıktı ama Real Madrid'e kaybetti.

Chelsea'ye transfer oldu, ilk golü Fenerbahçe'ye attı

2014-15 transfer döneminde 38 Milyon Euro bonservis ile Chelsea'ye transfer oldu.  Diego Costa ilk Chelsea formasıyla ilk golünü 8 Ağustos 2014 tarihinde Fenerbahçe'ye Soma adına düzenlenen özel turnuvada attı.

Premier Lig şampiyonluğu yaşadı

2014-15 sezonunda Chelsea ile 37 maça çıkan Costa, 21 gol attı. Bu başarısı ile takımına Premier Lig Kupası'nı ve İngiltere Lig Kupası'nı kazandıran futbolculardan biri oldu.

Atletico Madrid'e geri döndü

2017-2018 sezonunda ise 66 Milyon Euro karşılığında eski takımı Atletico Madrid'e döndü. Bu sezon sözleşmesi bittikten sonra Brezilya'nın Atletico Mineiro takımına imza attı. Ocak ayında kulübüyle karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti.

Diego Costa'nın başarıları


* Atletico Madrid - İspanya Kral Kupası gol kralı 2012–13
 * Atletico Madrid- La Liga şampiyonluğu: 2013–14
* Atletico Madrid - UEFA Süper Kupası: 2010, 2012
* Atletico Madrid- İspanya Kral Kupası: 2012–13
* Atletico Madrid - UEFA Şampiyonlar Ligi finali 2013-14
* Atletico Madrid- İspanya Süper Kupası: 2014
* Chelsea - Premier Lig şampiyonluğu 2014-2015
* Chelsea - İngiltere Lig Kupası: 2014-15

Senin için hazırladığımız haberler