Fenerbahçe dünya yıldızının peşinde! Temaslar başladı

Akın Ungan
29.06.2024 - 10:26 | Son Güncellenme: 29.06.2024 - 10:34

Jose Mourinho'yu teknik direktörlüğe getiren Fenerbahçe, Bayern Münih'in dünya yıldızı Kingsley Coman'ı transfer etmek için temaslara başladı. Detaylar.

Fenerbahçe dünya yıldızının peşinde! Temaslar başladı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho önderliğinde çalışmalara başladı. Ali Koç yönetimi ise transferde kolları sıvadı.

Kadroya yapılacak takviyelerle güçlenmeyi ve Süper Lig ile Şampiyonlar Ligi'nde başarı elde etmeyi hedefleyen Fenerbahçe, hücum hattına yıldız bir ismi dahil etmeyi planlıyor. Bu doğrultuda harekete geçen Sarı-Lacivertliler, dünyaca ünlü futbolcuyu transfer listesine aldı.

Coman Fenerbahçe'nin radarında

Sky Sports'ta yer alan habere göre Fenerbahçe'de Ali Koç yönetimi, Bundesliga devi Bayern Münih'te forma giyen yıldız oyuncu Kingsley Coman'ı radarına aldı.

İlgini Çekebilir
Dzeko teklifi kabul etti! Fenerbahçe'den ayrılıyor...
Habere Git

Temaslar başladı

Haberde Fenerbahçeli yetkililerin Coman için Bayern Münih ile temasa geçtiği ifade edildi.

Bayern transfere sıcak bakıyor

Bayern Münih, Kingsley Coman'ın bu yaz takımdan ayrılmasına sıcak bakıyor.

Coman'ın kariyeri

Futbola ülkesi Fransa'da, PSG'de başlayan Kingsley Coman, 2014'te Juventus'a imza attı. 2015'te 7 milyon Euro'ya Bayern Münih'e kiralanan yıldız oyuncu, Alman devi tarafından 2 sezon sonra 21 milyon Euro'ya bonservisi alındı.

İlgini Çekebilir
Mert Hakan Yandaş: "Ali Koç ile görüşmem 1 dakika sürdü..."
Habere Git

Coman'ın 2023/24 sezonu performansı

2023/24 sezonunda 27 maça çıkan Kingsley Coman 5 kez rakip fileleri havalandırırken, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 28 yaşındaki sol kanat, 1 maçta sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler