Fenerbahçe Emre Belözoğlu yönetiminde çalışmalarını sürdürdü

28.03.2021 - 15:13 | Son Güncellenme: 28.03.2021 - 15:18

Fenerbahçe haberleri… Süper Lig’de milli ara dönüşü Denizlispor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe yeni teknik sorumlusu Emre Belözoğlu yönetiminde antrenman yaptı. İşte ayrıntılar…

Fenerbahçe Emre Belözoğlu yönetiminde çalışmalarını sürdürdü

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’de Süper Lig'in 32. haftasında 5 Nisan Pazartesi günü oynanacak Yukatel Denizlispor maçının hazırlıkları devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik sorumlu Emre Belözoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve çabukluk hareketleriyle başladı.

Daha sonra dar alanda pas çalışmasıyla süren idman, çift kale maçlarla tamamlandı. İdmanın bir bölümünde Emre Belözoğlu-Volkan Demirel ikilisinin karşılıklı görüş alışverişinde bulunması ise dikkat çekti. 

Milli takımlara giden futbolcularından yoksun genç ağırlıklı bir kadroyla çalışan Fenerbahçe, yarın basına açık yapacağı antrenmanla Denizlispor müsabakasının hazırlıklarına devam edecek. 

Belözoğlu basın karşısına çıkıyor

Öte yandan sarı lacivertli takımda Erol Bulut’un görevini devralan Emre Belözoğlu’nun yarın saat 14.00’te bir basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi. 

Senin için hazırladığımız haberler