Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım by-pass ameliyatı oldu

Feride Kara
30.03.2022 - 18:40 | Son Güncellenme: 30.03.2022 - 19:12

Fenerbahçe'de 20 yıl başkanlık koltuğunda oturan Aziz Yıldırım'ın kalp ameliyatı olduğu öğrenildi. Haberi Şekip Mosturoğlu sosyal medya üzerinden verdi.

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım by-pass ameliyatı oldu

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın ameliyat edildiği duyuruldu. Sarı lacivertil kulubün eski yöneticilerinden Şekip Mosturoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Yıldırım'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Dualarımız Aziz başkanla

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Şekip Mosturoğlu, "Aziz Başkan başarılı bir by-pass ameliyatı geçirmiştir. Mücadele dolu hayatında karşılaştığı her zorluktan yüreği ve başı dik çıkan başkanımız bunun da üstesinden gelecektir. Dualarımız Aziz başkanla." dedi.

 

 

20 yılda 6 şampiyonluk yaşadı

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanlığını yaptığı 20 yıllık tarihinde 6 kez lig şampiyonluğu, 7 kez lig ikinciliği elde etti. Futbol Kulübünün tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ve UEFA Avrupa Ligi Yarı Final başarısını kazanması yine Aziz Yıldırım'ın başkanlığı döneminde gerçekleşti. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli İsak Vural'a milli davet
Habere Git

3 Temmuz süreci

Aziz Yıldırım başkanlık sürecinde 3 Temmuz 2011 tarihinde şike yapma ve ekonomik çıkar amaçlı suç örgütü kurma ve yönetme sebebiyle gözaltına alındı. Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Yıldırım, mahkeme tarafından tutuklandı ve Metris cezaevinde yaklaşık 1 sene tutuklu kaldı.


 

Fenerbahçe'den geçmiş olsun mesajı

Fenerbahçe, resmi hesabından Aziz Yıldırım için geçmiş olsun mesajı yayınladı. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"Eski Başkanımız Aziz Yıldırım’a geçmiş olsun dileklerimizle... Bugün bypass ameliyatı olduğunu öğrendiğimiz Eski Başkanımız Aziz Yıldırım’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; bir an önce sağlığına kavuşması temennilerimizle acil şifalar diliyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler