Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu afişini sildi!

Feride Kara
20.02.2022 - 00:34 | Son Güncellenme: 21.02.2022 - 20:34

Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe, Hatayspor ile oynayacağı maç için resmi hesaptan kart cezalısı Ferdi Kadıoğlu'nun fotoğrafını yayınlayıp kaldırdı

Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu afişini sildi!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 26. hafta mücadelesinde yarın evinde Hatayspor ile oynayacak Fenerbahçe'de maçın tanıtımını yapan afişte büyük bir hata yapıldı. 

Sarı kart cezalısı Ferdi Kadıoğlu'nu koydular

Slavia Prag maçında 1 gol 1 asistle sahanın yıldızı olan Ferdi Kadıoğlu Hatayspor maçında sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecekti. Ancak Fenerbahçe'nin resmi hesabından paylaşılan fotoğrafta Ferdi Kadıoğlu'nun da fotoğrafı vardı. Sarı lacivertliler bir süre sonra Ferdi Kadıoğlu'nun olduğu afişi silerek yerine maç videosu koydu.

Ferdi Kadıoğlu transferi için açıklama yaptı

Fenerbahçe ile sözleşmesini henüz uzatmayan Ferdi Kadıoğlu Slavia Prag maçının ardından konuştu. Kadıoğlu muhabirin, "Türkiye'de sadece Fenerbahçe'de oynarım diyor musun?" şeklindeki sorusuna "Menajerim Fenerbahçe ile olan görüşmeleri ilerletiyor. Sezon sonuna dek Fenerbahçe'ye odaklanmış durumdayım. Menajerimin ve kulübün gerekli açıklamayı yapmasını bekleyeceğim." yanıtını vermişti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın mirası Ferdi Kadıoğlu
Habere Git

5 yıllık yeni sözleşme

Öte yandan Fanatik'in haberine göre Sarı-Lacivertliler'in, Slavia Prag maçında karşılaşmanın yıldızı olan Ferdi Kadıoğlu için kontrat yenileme çalışmaları devam ettiği bilinirken, Avrupa kulüplerinin transfer listesine giren Kadıoğlu'nun önüne 5 yıllık yeni sözleşme koyması bekleniyor.

Ferdi'nin amcası: "Neden bu kadar beklettiler anlamıyorum"

TV100 Spor'a Ferdi Kadıoğlu hakkında konuşan amcası Recep Kadıoğlu, "Ferdi Fenerbahçe’den hakettiği kontratı alırsa kalır. Neden bu kadar beklettiler anlamıyorum." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Ferdi Kadıoğlu, seçimini yaptı, imzayı attı!
Habere Git

Tepkili taraftardan sadece Ferdi'ye destek

Slavia Prag maçında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimine istifa çağrısında bulunan Sarı-Lacivertli taraftarlar, futbolculara da ıslıklı tepki gösterirken, yalnızca Ferdi Kadıoğlu ve Arda Güler'in performansından memnun kalmışlardı. Fenerbahçe tribünleri, birçok oyuncuya tepki gösterirken, Ferdi ile Arda'yı alkışlayarak, destekledi.

Ferdi'nin bu sezonki performansı

Bu sezon Fenerbahçe forması ile 29 karşılaşmada görev alan Ferdi Kadıoğlu, sağ ve sol bek gibi takımın eksik kaldığı bölgelerde de açık kapatma özelliği ile ön plana çıktı. Ferdi, süre aldığı 29 maçta 3 kez gol sevinci yaşarken, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası vermeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler