Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun Alternatifi Jin-ho Jo

Orhan Gülek
23.03.2023 - 10:29 | Son Güncellenme: 23.03.2023 - 10:45

Fenerbahçe, gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifini alt yapıda buldu. İşte haberle ilgili tüm detaylar

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun Alternatifi Jin-ho Jo

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'de bu sezonun en formda isimlerinden biri olan ve her maç performansıyla göz dolduran Ferdi Kadıoğlu'nun olası bir transferine karşı Sarı Lacivertli ekip, yeni 'Ferdi'sini buldu.

Ferdi Kadıoğlu, sezon sonu ayrılabilir

Sarı-lacivertlilerle geçen sezon sözleşmesini 3 sene daha uzatan Ferdi'yi kadrosuna katmak isteyen kulüpler, oyuncunun menajeriyle temasa geçti. Jorge Jesus'un sağ bek, sol bek ve merkez orta saha olarak birçok pozisyonda şans verdiği milli oyuncunun sezon sonunda şartların oluşması halinde ayrılmaya yakın olduğu iddia ediliyor.

Napoli, Ferdi Kadıoğlu transferi için ısrarda

Jorge Jesus yönetiminde takımın en çok parlayan ismi olan genç oyuncu, Avrupa'nın birçok önemli ekibini peşine taktı. Bu isimlerden birisi olan Ferdi Kadıoğlu, Ajax ve Napoli gibi önemli takımlar tarafından takip ediliyor. Fenerbahçe'den yaptığı Eljif Elmas ve Kim Min-Jae transferlerinden son derece memnun olan Napoli, Ferdi Kadıoğlu için de bastırıyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli yıldız adliyelik oldu! 2 yıl hapsi istendi...
Habere Git

Kanarya, Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifini buldu

Ferdi Kadıoğlu'nun olası transferine karşı Fenerbahçe cephesi hazırlıklarına başladı. Genç futbolcu gibi başarılı bir isme formayı emanet etmek isteyen Sarı Lacivertliler, alternatif ismi çok uzağa gitmeden buldu.

Yeni "Ferdi"; Jin-ho Jo

Başkan Ali Koç'un geldiği günden bu yana yaptığı altyapı yatırımının bir ürünü olan Güney Koreli 19 yaşındaki Jin-ho Jo, Fenerbahçe'nin yeni Ferdi Kadıoğlu'su olarak gösteriliyor. Genç futbolcu altyapı formasıyla başarılı performanslara imza atarken göze çarpan bir detay da yaşandı.

Jin-ho Jo, sağ bekte oynuyor

Türkiye'ye geldiği günlerde merkez orta saha olarak görev yapan Jin-ho Jo, bu sezon maçlarda sağ bek olarak görev yapıyor. Genç futbolcu sağ beke geçtikten sonra performansı da yükselmiş durumda. Ayaklarına hakim bir görüntü sergileyen Güney Koreli futbolcunun yakın zamanda kendisine A takımda yer bulması bekleniyor.

Jin-ho Jo, profesyonel sözleşme imzaladı

Genç futbolcu geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile profesyonel sözleşme de imzalamıştı. Jin-ho Jo'nun Sarı Lacivertli ekiple 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Ferdi Kadıoğlu'nun performansı

Geçen sezon 38 resmi maça çıkarak 3'er gol ve asist katkısında bulunan Ferdi Kadıoğlu ise, 2022-2023 sezonunda şu ana kadar 33 maça çıkıp, 1 gol ile 3 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler