Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifini buldu!

İsa Kethüda
16.04.2024 - 09:38 | Son Güncellenme: 16.04.2024 - 09:46

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılma ihtimaline karşın Barcelona forması giyen yıldız futbolcuyu transfer listesine aldı. Detaylar.

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifini buldu!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performansla adından sıkça söz ettiren ve Avrupa kulüplerinin transfer listesinde yer alan Ferdi Kadıoğlu, yaz transfer döneminde ayrılacak isimlerden biri olacak.

Sarı-Lacivertli yönetim, milli futbolcunun satışından yüksek bir bonservis kazanmayı hedefliyor. Diğer yandan kurmaylar, Ferdi'nin ayrılması durumunda sol bek bölgesine takviye yapmak için yoğun mesai harcıyor.

Hedef Marcos Alonso

Bu bağlamda Fenerbahçe, transferde rotayı İspanya'ya çevirdi. Sabah'ta yer alan habere göre Sarı-lacivertli ekip, Barcelona forması giyen Marcos Alonso'yu listesine aldı.

İlgini Çekebilir
Erken seçim isteyen kulüpler, imzayı toplayamadı!
Habere Git

Temasa geçildi

Yönetimin tecrübeli isimle yakın zamanda temasa geçeceği ortaya çıktı. 

22 maç kaçırdı

33 yaşındaki futbolcu bu sezon sakatlıklar nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kaldı. İspanyol sol bek sakatlığı nedeniyle 22 karşılaşmada forma giyemedi.

Yıldız oyuncu, La Liga'nın 31. haftasında oynanan Cadiz mücadelesinde 90 dakika sahada kaldı. Deneyimli isim bu sezon Barcelona formasını 5 maçta forma giyebildi.

İlgini Çekebilir
Ali Koç'tan Eda Erdem'e: "Perşembe geleyim mi?"
Habere Git

Sözleşmesi bitiyor

Marcos Alonso'nun İspanyol devi ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Başarılı oyuncu 2022 yılında Chelsea'den ayrıldıktan sonra Barcelona'ya bedelsiz olarak transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler