Fenerbahçe formülü buldu! Yeni hamle geliyor...
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Fenerbahçe formülü buldu! Yeni hamle geliyor...

Son 5 Haber

Fulham'dan Nwaiwu için yeni teklif! Trabzonspor'dan bir kez daha ret

Türkiye FIFA sıralamasında 10 basamak geriledi: 32. sıraya düştü

A Milli Futbol Takımımızın elenmesinin ardından Hacıosmanoğlu'ndan ilk görüntü

"Türkler geliyor" marşını yazmıştı! Sinan Akçıl'dan sert tepki

Güntekin Onay'dan Montella'ya sert eleştiri! "Yazık, çok yazık"
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Devre arasında kadrosuna yalnızca Sadık Çiftpınar ve Victor Moses'i katan Fenerbahçe, yabancı oyuncu Transfer edebilmek için kadrodan yabancı bir oyuncuyu çıkarmak zorunda. Sarı-Lacivertlilerin Emmanuel Adebayor'u transfer edebilmek için Diego Reyes'i TFF'ye verilen kadrodan çıkartabileceği iddia edildi. Adebayor'a imza attırılamaması halinde Fulham'da forma giyen Stefan Johansen ya da Chelsea'nin yıldızı Drinkwater ile masaya oturulacak.

Fenerbahçe ara transfer döneminde Evkur Yeni Malatyaspor'dan Sadık Çiftpınar ve Chelsea'nin Nijeryalı futbolcusu Victor Moses'ı renklerine bağladı.
Ali Koç '4 transfer' demişti
Camiaya Sesleniş programında önemli açıklamalarda bulunan Ali Koç, 4 transfer yapmak istediklerini ifade etmişti.

Ancak takımdaki yabancı sayısı transferde Fenerbahçe'nin elini bağlıyor.

Kanarya, Emmanuel Adebayor, Stefan Johansen, Danny Drinkwater gibi yıldız isimleri transfer edebilmek için kadroda yer açmak zorunda.
Sarı-Lacivertlilerde kadroda düşünülmeyen ilk isim Diego Reyes.

Meksikalı oyuncudan kendisine kulüp bulmasını isteyen Fenerbahçe, transfer döneminin kapanmasına 4 gün kala Reyes'te bir gelişme olmadığı için B planını devreye sokacak.

Kanarya, 26 yaşındaki oyuncuyu TFF'ye verilen kadrodan çıkarabilir.
Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe, Başakşehir'in golcü oyuncusu Adebayor'u kadrosuna katabilecek.

Fanatik'in haberine göre, Adebayor transferinin çıkmaza girmesi halinde Fulham'ın yıldızı Johansen ya da Chelseali Drinkwater'den birine imza attırılacak.
