Transfer | Fenerbahçe, Mönchengladbach'tan Alassane Plea ile Anlaştı

Akın Ungan
16.07.2022 - 12:51 | Son Güncellenme: 16.07.2022 - 14:47

Fenerbahçe'de Ali Koç yönetimi, Mönchengladbach'ın santrforu Alassane Plea transferi için anlaştı.İstenen bonservis ve oyuncuya verilecek maaş belli oldu.

Transfer | Fenerbahçe, Mönchengladbach'tan Alassane Plea ile Anlaştı

Takıma yaptığı takviyeler ile gelecek sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan Fenerbahçe, forvet hattını da tamamlamak istiyor. Ali Koç yönetimi, Almanya'dan bir futbolcu ile anlaşma sağladı. Bu transferle Sarı-Lacivertliler, hücum hattını tamamladı.

Fenerbahçe Plea ile anlaştı! İşte sözleşme detayları

Sabah'ın haberine göre Fenerbahçe, Mönchengladbach'tan Alassane Plea ile anlaşma sağladı. Sarı-Lacivertli takım, 29 yaşındaki santrfora 2,5 milyon Euro'dan 3 yıllık kontrat teklifinde bulundu.

Gladbach 5 milyon Euro istiyor

Oyuncu ile el sıkışan Fenerbahçe, Borussia Mönchengladbach ile masaya oturacak. Almanlar Plea için 5 milyon Euro bonservis bedeli isterken, Fenerbahçe indirim bekliyor. Ali Koç yönetimi, Gladbach cephesinin talep ettiği bonserviste indirime gitmesi durumunda oyuncuyu önümüzdeki hafta içinde kadroya dahil etmeyi planlıyor.

İlgini Çekebilir
Ali Koç kağıttan uçağın intikamını aldı!
Habere Git

Olimpik Lyon altyapısından yetişen 29 yaşındaki forvet, Fransa'da Auxerre ve OGG Nizza'da forma giydi. 2018 yılında Alman kulüp Borussia Mönchengladbach'a transfer olan Plea, geçtiğimiz sezon 35 karşılaşmada görev aldı. 10 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran golcü oyuncu, 8 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler