Fenerbahçe forvet transferi için 3 koldan bastırıyor!

06.09.2017 - 08:51 | Son Güncellenme: 06.09.2017 - 08:51

Fenerbahçe forvet transferi için 3 koldan bastırıyor!

Sarı-Lacivertli ekip transfer sezonu kapanmadan kadrosuna bir forvet katmak istiyor. Van Persie'nin sakatlığını bir türlü atlamaması sonucu yönetim, transfer sezonu kapanmadan forvet transferini bitirmek istiyor.

 

Sarı-Lacivertli ekip Aykut Kocaman'ın isteği üzerine transferde hedefini forvete çevirdi. Fernandao'nun sakat olması ve Van Persie'nin sakatlıklarla boğuşması sebebiyle Soldado'nun alternatifsiz kalmaı sonucu yönetim bir an önce forvet transferini bitirmek istiyor. İspanyol yıldızın rekabet eceği isimleri gündeme alan Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği iki yıldız; İngiltere'den olurken, diğer aday Meksika'dan.

Niasse’ta tek yol Fenerbahçe

Sarı-Lacivertliler, Senegalli golcü için Everton’a 1 yıllık kiralama için 2.5 milyon Euro teklif etmiş ve beklemeye geçmişti. Menaceri yüzünden Crystal Palace’a transferi yatan Niasse, Avrupa’da transfer döneminin kapanması nedeniyle ya Everton’da kalacak ya da Fenerbahçe’ye imza atacak. Golcü oyuncu, bir an önce forma giymek istiyor ve bu nedenle Sarı-Lacivertliler’e gelmek için kulübüne baskı yapıyor. Mutlu haber her an gelebilir.

Kevin Mirallas aşkı yeniden alevlendi

Fenerbahçe’nin Everton’dan istediği tek isim Oumar Niasse değil. Sarı- Lacivertliler, daha önce de girişimlerde bulunduğu Kevin Mirallas’ı da gündemine aldı. Mücadeleci yapısı, forvet ve kanatlarda oynayabilmesi nedeniyle teknik heyetin takımda görmek istediği Belçikalı, Everton’da gözden düştü. 29 yaşındaki oyuncu, takımda birçok sakat olmasına rağmen geride kalan 3 haftada sadece 1 maçta 13 dakika şans bulabildi. Yönetim, Niasse gibi Mirallas için de kiralama teklifi sunmayı planlıyor.

Pierre Gignac hâlâ listede

Aykut Kocaman’ın Fenerbahçe’deki ilk teknik direktörlük döneminden beri kadrosunda görmek istediği Andre-Pierre Gignac defteri kapanmış değil. Meksika’nın Tigres takımında forma giyen tecrübeli oyuncu, Avrupa’ya dönmek istiyor. Bunun nedeni, daha fazla göz önünde olup 2018 Dünya Kupası’nda Fransa Milli Takımı’nda yer almak. Avrupa’da transfer döneminin bitmesi, Gignac’ın 1 yıllık sözleşmesinin kalması Fenerbahçe’nin avantajları. 31 yaşındaki oyuncu için tüm şartlar zorlanacak. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler