Fenerbahçe Futbol A.Ş.'de yeni yönetim kurulu belli oldu! 7 ismin istifası açıklanmıştı
Editör: Özgür Koç
Son Güncelleme /
Fenerbahçe Futbol AŞ Olağanüstü Genel Kurulu kapsamında yönetim kurulu yapılanmasında değişikliğe gidildi.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Fenerbahçe Futbol A.Ş'de aralarında Mahmut Uslu'nun da bulunduğu 7 yönetim kurulu üyesinin görevinden istifa etmesinin ardından bugün gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda yönetim kurulu yapılanmasında değişikliğe gidildi.
Mahmut Uslu ve 6 üye görevinden istifa etti
Fenerbahçe Kulübü, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yönetim kurulu değişikliği hakkında yapılan bildririmde şu ifadelere yer verilmişti:
"Şirketimizde Yönetim Kurulu Üyeleri olarak görev yapmakta olan Sayın Ali Gürbüz, Sayın Erdem Sezer, Sayın İlker Alkun, Sayın Mahmut Nedim Uslu, Sayın Olcay Doğan, Sayın Ufuk Şansal, ve Sayın Yavuz Selim Demir'in 23.07.2026 tarihi itibarıyla kendi istekleri ile istifalarının kabulüne ve boşalan üyeliklere 23.07.2026 tarihinde (bugün) yapılacak olağanüstü genel kurulda seçim yapılmasına karar verilmiştir."
İstifaları kabul edildi
Bildirimde ayrıca, bu isimlerin istifalarının kabul edildiği ve boşalan üyeliklere bugün yapılacak olağanüstü genel kurulda seçim yapılmasına karar verildiği belirtilmişti.
Yeni yönetim kurulu belli oldu
Fenerbahçe Futbol AŞ Olağanüstü Genel Kurulu'nda yeni yönetim kurulu belirlendi.
"Mahmut Uslu yeni dönemde görev almamayı tercih etti"
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Sayın Mahmut Uslu, uzun yıllardır Fenerbahçe'mize farklı kademelerde değerli hizmetlerde bulunmuş, Futbol AŞ Yönetim Kurulu'nda da önemli katkılar sunmuştur. Genç isimlere görev ve sorumluluk alanı açılması yönündeki yaklaşımı doğrultusunda, Futbol AŞ Yönetim Kurulu'nun yeni döneminde görev almamayı tercih eden Sayın Mahmut Uslu, Fenerbahçe Spor Kulübü'ndeki görevine devam etmektedir." ifadelerine yer verildi.
Fenerbahçe Futbol AŞ Yönetim Kurulu
Fenerbahçe Futbol AŞ Olağanüstü Genel Kurulu sonrasında yönetim kurulu şu şekilde oluştu:
Aziz Yıldırım (Yönetim Kurulu Başkanı), Barış Göktürk (Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı), Nihat Özbağı, Cihan Kamer, Tanju Kaya, Mehmet Selim Kosif, Özgür Peker, Mustafa Çağlar, Fatih Öztürk, Feridun Geçgel, Batuhan Özdemir, Yusuf Buğra Tanık ve Mehmet Aydın (üyeler).
Öte yandan bağımsız yönetim kurulu üyelerinin resmi makamların onayı sonrasında tescil edileceği ve kamuoyunun bilgisine sunulacağı aktarıldı.




