Fenerbahçe, Gabigol'a Transfer Teklifi Yaptı mı? Menajerinden Açıklama

İsa Kethüda
26.09.2022 - 18:26 | Son Güncellenme: 26.09.2022 - 18:35

Fenerbahçe transfer haberleri... Brezilya Ligi takımlarından Flamengo forması giyen Gabigol'un menajeri, Fenerbahçe iddiaları hakkında açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe, Gabigol'a Transfer Teklifi Yaptı mı? Menajerinden Açıklama

Fenerbahçe'nin ocak ayı transfer döneminde kadrosuna katmak istediği iddia edilen Flamengo'nun golcü oyuncusu Gabigol'un (Gabriel Barbosa) menajeri bu iddialar hakkında açıklamalarda bulundu. 

A Spor'un derlediği habere göre; bu iddialarla ilgili olarak Brezilyalı gazeteci Jorge Nicola YouTube hesabında açıklamalarda bulundu..

"Fenerbahçe'den kendileriyle temas kurmadığını açıkladı"

Jorge Nicola, YouTube'daki yayınında konuyla ilgili olarak, "Bu videoyu kaydetmeden önce oyuncunun menajerleri ve ayrıca Flamengolu yöneticilerle görüştüm. Flamengo'dan hiçbir kimse bu konuyla ilgili bir bilgileri olmadığını söyledi. Gabigol'ün menajerlik şirketinden bir kişi de, Fenerbahçe'den kendileriyle temas kurmadığını açıkladı" dedi.

Tek teklif Aston Villa'dan

Brezilyalı gazeteci ayrıca Gabigol'a Premier Lig'den teklif geldiğini söylerek, "Son zamanlarda Gabigol için sadece İngiltere'den geldi. Aston Villa, Gabigol'ün bazı gol sayılarına ulaşması durumunda kesin olarak satın alınması şartıyla bir sezon için 10 milyon Euro'luk bir kiralama teklifi sundu. Teklif Flamengo tarafından reddedildi." ifadelerini kullandı.

Flamengo kariyeri

Öte yandan, kulübüyle olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam eden golcü oyuncu, Brezilya kulübü ile çıktığı 178 maçta 109 gol ve 31 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Kadro dışı kalmıştı! Fenerbahçeli oyuncuya sürpriz talip...
Habere Git

Forma giydiği takımlar

Başarılı oyuncu daha önce Benfica, Inter ve Santos gibi takımların da formasını giymişti. 

İlgini Çekebilir
Ryan Babel'den Galatasaray'a şok sözler: Kulübün net vizyonu yok!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler