Fenerbahçe - Galatasaray derbisini beIN Sports yorumcuları değerlendirdi!

17.03.2018 - 20:38 | Son Güncellenme: 17.03.2018 - 20:38

Fenerbahçe - Galatasaray derbisini beIN Sports yorumcuları değerlendirdi!

Beinsports yorumcuları, Güntekin Onay, Bülent Korkmaz, Tümer Metin ve Tuncay Şanlı 0-0 biten Fenerbahçe - Galatasaray derbisini değerlendirdiler.

Öne çıkanları sizler için derledik.

Bülent Korkmaz: Maça damgasını centilmenlik vurdu, futbol olarak tam istediğimiz oyun yoktu. Fernando çıktıktan sonra Galatasaray bocalamaya başladı. Savunma ve hücuma çıkışlarda Galatasaray çok sorun yaşadı.

Galatasaray son pozisyonlarda kazanabilirdi ama istediğini aldı diyebiliriz. 

Bülent Korkmaz: Jose Rodrigues içeri girdiğinde şut çekebiliyor veya bir şekilde Gomis'i görebiliyor. 2. yarının sonlarında girdiği pozisyonda vurmak yerine Gomis veya Feghouli'ye topu çekip pas verebilirdi.

Bülent Korkmaz: Fatih Terim kazanabilirdik dedi ama şu bir gerçek Galatasaray bu maçta istediğini aldı diyebiliriz.

 Feghouli'nin Skrtel'le girdiği pozisyon gibi pozisyonlar bir maçta 4-5 kez oluyor. Buna penaltı verse ne diyeceğiz? Ama hakemler vermiyorlar.

Tümer Metin: Heyecanı çok yüksek bir maç olmadı, 2 takımı da tebrik ederim iyi mücadele ettiler ama kazanan çıkmadı. Galatasaray istediğini aldı ama kazanabilecek fırsatları elde ettiler. Maicon, Belhanda ve Tolga ile fırsatları ellerine geçirdiler.

Fenerbahçe Süper Final'de şampiyonluğu vermişti Galatasaray'a, bugün Aykut Kocaman'ın aldığı almadığı riskleri konuşmalıyız. Aykut Kocaman almadığı riskler için savunma yapacaktır. Ama Soldado'yu çıkartıp Valbuena'yı çıkartma, Mehmet Topal'ı çıkart o zaman anlarım.

Galatasaray taraftarları şu maçı almalıydık diyordur şuan. Bu maç Fenerbahçe'nin sezon özetidir.

Tümer Metin: Fernando'nun Guiliano'ya yaptığı hareket kesin kart zaten kendisi de bunun farkında kartı gösteriyor fakat kart kırmızı olmalı.

2. yarıda ki Soldado - Serdar Aziz pozisyonunda Serdar Aziz hiç samimi değil, Soldado pozisyona girmek istiyor ama Serdar'ın amacının ne olduğu belli değil. Hakem penaltıyı çalsa hiçbir şey diyemezsin.

Tümer Metin: Guilano'nun Muslera ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda aşırtma bir vuruş yapsa net bir gol olur ama yapamıyor. Muslera bu pozisyonda ışık görmüş tavşan gibi kalıyor.

Tümer Metin: Fernandao'nun vurduğu pozisyonda Muslera net bir şekilde çıkarmış. Fernandao üstelik kötü bir açıdan vurmamış.

 

Tuncay Şanlı: Fenerbahçe daha agresif daha istekli oynayabilirdi, daha fazla risk almalıydı. Guiliano ve Valbuena gibi kaliteli ayaklara ihtiyacı vardı Fenerbahçe'nin ama istediklerini yapamadılar.

Tuncay Şanlı: Mehmet Ekici'nin Feghouli'ye yaptığı net sarı kart diyebiliriz. Ama hakem kartı vermedi.

Maçın başında faullere kart vermezsen sonra bir daha kartları veremiyorsun. En başından kartları göstermesi gerekiyordu hakemin.

Tuncay Şanlı: Bugün Soldado istekliydi ama bence tam anlamıyla takımın bir parçası olamadı. Ceza sahası içinde Serdar Aziz'in yaptığı hareket kesinlikle penaltıydı.

Fernando'nun Guiliano'ya yaptığı kesin kırmızı kart.

Tümer Metin, Bülent Korkmaz, Tuncay Şanlı ve Güntekin Onay'ın ortak yorumu:

''Valbuena'nın Maicon'a vurduğu pozisyonda net bir şekilde penaltı ama hakem veremiyor.''

Senin için hazırladığımız haberler