Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin spikeri belli oldu!

21.09.2024 - 14:32 | Son Güncellenme: 21.09.2024 - 14:42

Trendyol Süper Ligi'nin 6. haftasında Fenerbahçe ve Galatasaray, Kadıköy'de bu akşam karşılaşacak. Maçın spikeri de resmen belli oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin spikeri belli oldu!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Ligi'nin 6. haftasında Fenerbahçe, sahasında lider Galatasaray'ı konuk edecek. Liderlik yarışını da etkileyecek olan dev derbi bu akşam saat 20:00'de beIN Sports1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Maçın spikeri belli oldu

Bu akşam oynanacak Kıtalararası Derbi'nin anlatıcısı da resmen belli oldu. Fenerbahçe - Galatasaray derbisi, bu akşam saat 20:00'de tecrübeli spiker Yalçın Çetin'in anlatımıyla başlayacak.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın muhtemel 11'leri

Fenerbahçe'de Osayi Samuel'in sakatlığından dolayı Galatasaray maç kadrosunda olması beklenmiyor. Sarı lacivertlilerin muhtemel ilk 11'i ise şu şekilde; Livakovic, Mert, Çağlar, Becao, Oosterwolde, Fred, İsmail, Szymanski, Tadic, Saint-Maximin, Dzeko.

Galatasaray'da ise Hakim Ziyech ve Yusuf Demir'in Fenerbahçe maçı kadrosunda olması beklenmiyor. Mauro Icardi ise sakatlığını atlattı ve bu hafta takımla antrenmanlara çıktı. Arjantinli yıldızın oynayıp oynamayacağına Okan Buruk karar verecek.

İşte Galatasaray'ın muhtemel ilk 11'i; Muslera, Kaan, Abdülkerim, Davinson, Jakobs, Sara, Torreira, Mertens, Barış Alper, Yunus, Osimhen.

Senin için hazırladığımız haberler