Fenerbahçe, Galatasaray maçının ardından çıkış tünelini kapattı!

21.09.2024 - 22:59 | Son Güncellenme: 21.09.2024 - 23:06

Trendyol Süper Lig'de 6. hafta karşılaşmasında Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti ve rakibinin serisini bozdu. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe, Galatasaray maçının ardından çıkış tünelini kapattı!

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, Süper Lig'in 6. haftasında sahasında Galatasaray'ı konuk etti. Mücadele, sarı kırmızılıların 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. Galatasaray'ın golleri; Torreira, Mertens ve Sara'dan gelirken, Fenerbahçe'nin tek golü Edin Dzeko'nun ayağından geldi. Maç sonunda Fenerbahçe, oyuncular soyunma odasına girdikten sonra geçmiş sezondaki olayın yaşanmamasından dolayı bir harekette bulundu.

Çıkış tüneli kapatıldı

Sarı lacivertliler, Galatasaray maçı sonrasında çıkış tünelinin kapısını kapattı. Görevliler dışında hiç kimsenin girmesine izin verilmedi.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe sevindi

Fenerbahçe , 2023-2024 sezonunda Galatasaray'ı deplasmanda Çağlar Söyüncü'nün kaydettiği gol ile 1-0 mağlup etmişti. Kanaryalar, maç sonunda soyunma odasından çıkıp Galatasaray'ın sahasında kutlama yaptı ve fotoğraflar çekildi. Daha sonra ise Galatasaraylı bazı görevliler olaya müdahale ederken arbede yaşandı.

Galatasaray kazandı, seri bozuldu

Fenerbahçe, Süper Lig'de tam 32 maçtır mağlubiyet yaşamadı ve bu istatistik kulüp tarihinin ligde en uzun yenilmezlik serisi olarak tarihe geçti. Sarı kırmızılılar, rakibini bugün mağlup ederek seriyi bozdu ve ligde 6'da 6 yaparak liderliğini sürdürdü.

Senin için hazırladığımız haberler