Fenerbahçe, Galatasaray ve Antalyaspor istemişti! Juventus peşine düştü

21.07.2024 - 23:44 | Son Güncellenme: 22.07.2024 - 00:05

Serie A devi Juventus daha önce Fenerbahçe, Galatasaray ve Antalyaspor'un da ilgilendiği Freiburg forması giyen 19 yaşındaki Berkay Yılmaz'ı transfer listesine ekledi.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Antalyaspor istemişti! Juventus peşine düştü

AJANSSPOR DIŞ HABER

Bundesliga temsilcisi Freiburg'un altyapısından yetişen ve Freiburg II takımında forma giyen Berkay Yılmaz, Serie A devinin kıskacına girdi.

Juventus'un radarında

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Juventus, Almanya'da forma giyen ve Türkiye U19 takımında mücadele eden Berkay Yılmaz'ı transfer etmek istiyor.

Freiburg sözleşme uzatmak istiyor

Haberde yer alan bilgiye göre Alman ekip, 2005 doğumlu futbolcu ile sözleşme uzatıp A takım kadrosuna dahil iletmek istiyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray da ilgilendi

Fenerbahçe ve Galatasaray da Ümit Milli Takımı'nda boy gösteren futbolcu için Freiburg’un kapısını kış transfer döneminde çalmış ama genç yeteneğin ülkemize transferi gerçekleşmemişti.

Antalyaspor teklif yapmıştı

Öte yandan Ajansspor'dan Koray Geçgel'in haberine göre Süper Lig ekibi Antalyaspor, 19 yaşındaki sol bek ile ilgilendi ama fiyat konusunda anlaşılamadı. Antalyaspor Futbol Şube Sorumlusu Deniz Ali Yeşil, konu üzerine “Berkay Yılmaz artık gündemimizde değil. Verecek o kadar paramız yok” açıklamasını yaptı.

Berkay Yılmaz'ın bu sezonki performansı

Bu sezon 18 maça çıkan Berkay Yılmaz, 1 gol, 5 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler