"Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş..."

12.06.2017 - 23:34 | Son Güncellenme: 12.06.2017 - 23:34

"Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş..."

AJANSSPOR - Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan, milli yıldızın transferine ilişkin TRT Spor'a önemli açıklamalarda bulundu.

"Teklifler var"

"Emre için teklifler var ancak kimseyle anlaşmadık. Öncelikle Emren'nin kulüpteki geleceğinin netleşmesi gerekiyor. Borussia Dortmund'un yeni hocası Peter Bosz, Ajax'ı çalıştırırken Emre'yi takip ediyordu. Hatta transfer etmek istemişti. Bosz ile görüştüm. Emre'nin takımda kalmasını istiyor."

"Fakat başka bir kulüpte kiralık oynamasına da kesinlikle karşı değil. Bu yüzden başka kulüplerle görüşmemize izin verdi. Emre milli takımdan yeni döndü. Oturup, konuşacağız ve bir karar vereceğiz. İspanya ve İngiltere'den bize ve Dortmund'a teklifler yapıldı."

"Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş..."

"Türkiye'den Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ilgileniyor. Ama üç kulüp, Dortmund'a henüz teklif yapmadı. Çünkü bizim kararımızı bekliyorlar. Üçünün de düşüncesi Emre'yi kiralamak. Zaten bonservis bedelini ödemeleri mümkün değil.

"Başka takımda oynaması onun için daha iyi olur"

"Önceliğimiz para değil. Emre'nin sürekli oynayacağı bir takımda olmasını ve oyununu geliştirmesini istiyoruz. Dortmund'da bu imkanı bulabileceksek Emre kalır. Aksi takdirde başka takımda oynaması onun için daha iyi olur."

YASAL UYARI : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. KAYNAKSIZ KULLANANLAR HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.

Senin için hazırladığımız haberler