Fenerbahçe'ye transferde gol makinesi!

18.06.2018 - 09:26 | Son Güncellenme: 18.06.2018 - 12:26

Fenerbahçe'nin Nicolai Jörgensen'i transfer etmek istediği öne sürüldü. Fenerbahçe ile ilgili transfer haberlerini ilgili sayfamızda bulabilirsiniz.

Fenerbahçe'ye transferde gol makinesi!

Yeni sezonda güçlü bir kadroyla mücadele etmek isteyen Fenerbahçe, golcü transferi için düğmeye bastı. Sarı-lacivertli ekibin, büyük ölçüde anlaştığı Phillip Cocu ile bu hafta içinde sözleşme imzalaması beklenirken, Hollandalı hocanın transferini isteyeceği isimlerden biri daha belli oldu.

Gol sorunu yaşatmayacak!

Cocu, Hollanda'da gol kralı olan Jörgensen'i istiyor. Bu transferin gerçekleşmesi halinde sarı-lacivertlilerin gol sıkıntısı yaşamayacağı konuşuluyor.

Cocu, Jörgensen'i görmek istiyor

Cocu'nun, Feyenoord forması giyen ve 2016-17'de 32 karşılaşmada 21 gol atarak Hollanda liginde gol kralı olan Nicolai Jörgensen'i F.Bahçe'de görmek istediği kaydedildi.

Comolli ön görüşme yaptı

27 yaşındaki Danimarkalı santrforu çok beğenen Cocu'nun, bu futbolcunun transferi konusunda sportif direktör Damien Comolli ile bir ön görüşme yaptığı da bildirildi.

Sözleşmesi 2021'de bitiyor

Danimarka Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda mücadele eden 1.90 metre boyundaki Jörgensen'in Feyenoord ile sözleşmesi 2021'de sona eriyor. (Fotomaç)

Jörgensen'in performansı

Havadan ve yerden çok etkili olan Danimarkalı golcü, bu sezon ise Feyenoord formasıyla 34 maçta 13 gol atıp 3 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler