Fenerbahçe Maxi Gomez Transferi İçin Valencia'ya Yapılan Teklifi Yükseltti

Akın Ungan
21.08.2022 - 18:27 | Son Güncellenme: 21.08.2022 - 21:46

Forvet transferinde harekete geçen Fenerbahçe, Valencia'dan Maxi Gomez için yapılan teklifi yükseltti. Ali Koç yönetimi talipler arasında ilk sıraya yerleşti.

Fenerbahçe Maxi Gomez Transferi İçin Valencia'ya Yapılan Teklifi Yükseltti

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Fenerbahçe, takviye çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Lacivertli ekipte Ali Koç yönetimi, santrfor bölgesi için harekete geçti.

Maxi Gomez'e yapılan teklif yükseltildi

Fenerbahçe, Valencia'nın 26 yaşındaki golcüsü Maxi Gomez için yaptığı teklifi yükseltti. Ali Koç yönetimi, Uruguaylı santforun talipleri arasında ilk sıraya yükseldi.

İşte yeni teklif

Daha önce Maxi Gomez için Valencia'ya 8 milyon Euro teklif sunan Sarı-Lacivertliler, bu rakamı 10 milyon Euro'ya yükseltti.

Fener'in rakibi çok

Gomez'in eski takımı Celta Vigo'nun Valencia ile temasa geçerek yıldız oyuncunun şartlarını sorduğu belirtilirken, İngiltere'den Everton ve Almanya'dan ise Mönchengladbach gibi kulüplerin de golcü oyuncu için devrede olduğu ifade edildi.

14 Temmuz 2019 tarihinde Celta Vigo'dan 14,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Valencia'ya transfer olan Maxi Gomez, gösterdiği performans ile dikkat çekti. Geçtiğimiz sezon İspanyol kulüp ile 32 karşılaşmada görev alan Uruguaylı, 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Kariyeri boyunca toplam 234 maça çıkan golcü oyuncu 82 gol, 34 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler