Fenerbahçe Maxi Gomez'in Transferi İçin Valencia'yla Anlaştı

Akın Ungan
28.08.2022 - 21:34 | Son Güncellenme: 29.08.2022 - 00:45

Golcü arayışındaki Fenerbahçe, Maxi Gomez transferi için La Liga temsilcisi Valencia ile anlaşma sağladı. Maxi Gomez kimdir, performansı nedir? İşte detaylar.

Fenerbahçe Maxi Gomez'in Transferi İçin Valencia'yla Anlaştı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona iyi başlayan Fenerbahçe, takviye çalışmalarına devam ediyor. Şampiyonluk parolası ile takımın başına dünyaca ünlü teknik adam Jorge Jesus'u getiren Sarı-Lacivertli ekip, yaptığı transferlerle de dikkat çekti. Henüz transfer defterini kapatmayan Ali Koç yönetimi, uzun zamandır gündeminde olan bir golcüyü bitirdi.

Maxi Gomez için Valencia'yla anlaşma tamam

Vole'nin haberine göre Fenerbahçe, La Liga ekiplerinden Valencia ile Maxi Gomez'in transferi konusunda anlaşma sağladı. Sarı-Lacivertliler'in, Maxi Gomez ile sözleşme detaylarını görüşeceği belirtildi.

Maxi Gomez kimdir?

14 Ağustos 1996 doğumlu Maxi Gomez, ülkesi Uruguay'ın Defensor takımında futbola başladı. 2017'de Celta Vigo'ya imza atarak La Liga'ya gelen golcü oyuncu, 2019'un Temmuz ayında ise 14,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Valencia'ya transfer oldu.

İlgini Çekebilir
Valencia'dan açıklama! Maxi Gomez takımdan ayrılıyor mu?
Habere Git

Maxi Gomez'in performansı

Geçtiğimiz sezon Valencia forması ile 32 karşılaşmada görev alan Maxi Gomez, 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Uruguaylı santrfor kariyeri boyunca çıktığı 235 maçta 82 gol, 34 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler