Fenerbahçe, Gladbach'tan Alassane Plea için Resmi Transfer Teklifi Yaptı

Akın Ungan
23.07.2022 - 13:03 | Son Güncellenme: 23.07.2022 - 13:14

Santrfor transferini bitirmek isteyen Fenerbahçe, Borussia Mönchengladbach'ın golcüsü Alassane Plea için resmi transfer teklifi yaptı. İşte bonservis bedeli...

Fenerbahçe, Gladbach'tan Alassane Plea için Resmi Transfer Teklifi Yaptı

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Fenerbahçe transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler, Dinamo Kiev karşısındaki UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu mücadelesinde açıkça görünen forvet ihtiyacı doğrultusunda harekete geçti.

Plea için kulübüne 4 milyon Euro'luk teklif yapıldı

Sözcü'de yer alan habere göre Fenerbahçe, Borussia Mönchengladbach'ta forma giyen Alassane Plea için resmi transfer teklifi yaptı. Alman kulübüne, 24 yaşındaki golcü için 4 milyon Euro bonservis önerildi.

Golcüye 2 milyon Euro + bonus

Yıldız oyuncuya ise 2 milyon Euro + bonusların bulunduğu 3 yıllık kontrat sunuldu. Borussia Mönchengladbach ile olan sözleşmesinin son yılına giren Plea, kulübünün kontrat uzatma teklifini geri çevirirken, Fenerbahçe'nin oyuncudan gelen geri bildirime göre hareket edeceği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Luiz Gustavo'nun oğlundan ayrılık paylaşımı!
Habere Git

Olimpik Lyon altyapısından yetişen 29 yaşındaki forvet, Fransa'da Auxerre ve OGG Nizza'da forma giydi. 2018 yılında Alman kulüp Borussia Mönchengladbach'a transfer olan Plea, geçtiğimiz sezon 35 karşılaşmada görev aldı. 10 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran golcü oyuncu, 8 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler