Fenerbahçe Archie Brown transferi için görüşmelere başladı!

27.08.2024 - 18:10 | Son Güncellenme: 27.08.2024 - 18:40

Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferinin ardından sol bek arayışına başlayan Fenerbahçe, Archie Brown'i kadrosuna katmak için KAA Gent ile görüşmelere başladı.

Fenerbahçe Archie Brown transferi için görüşmelere başladı!

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe transfer çalışmalarını devam ettiriyor. Ali Koç yönetimi, Premier Lig ekiplerinden Brighton için sağlık kontrollerine giden Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifini belirledi.

Gündem Archie Brown

Belçika Ligi temsilcisi KAA Gent'te forma giyen Archie Brown menajerler aracılığıyla Fenerbahçe'ye önerilmişti. 22 yaşındaki İngiliz sol bek Sarı-Lacivertliler'in listesine eklendi.

Görüşmeler başladı

Sports Digitale'in haberine göre Fenerbahçe, Archie Brown transferi için harekete geçti. Ali Koç yönetimi KAA Gent ile transfer görüşmelerine başladı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Amrabat için yine devrede! İşte son teklifi...
Habere Git

Archie Brown kimdir?

28 Mayıs 2002 doğumlu Archie Brown, futbola ülkesi İngiltere'nin Derby takımında başladı. 2021'de Lausanne-Sport'a transfer olan Brown, 2023'te 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında KAA Gent'e imza attı.

Archie Brown'ın performansı

2023/24 sezonunda KAA Gent formasıyla 44 maça çıkan Archie Brown 4 asist kaydetti. Bu sezon ise 9 maçta 647 dakika süre alan 22 yaşındaki sol bek 2 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler