Fenerbahçe gözden çıkardı, Arda Turan talip oldu!

10.09.2024 - 10:10 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 10:19

Arda Turan'ın teknik direktörü olduğu Trendyol Süper Lig takımlarından Eyüpspor, Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Serdar Aziz'e talip oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe gözden çıkardı, Arda Turan talip oldu!

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan ve kendisine yeni bir kulüp bulması için izin verilen Serdar Aziz'i Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor transfer etmek istiyor. Serdar Aziz için Eyüpspor'la birlikte 2 Trendyol Süper Lig ekibinin daha devrede olduğu belirtildi. Detaylar.

F.Bahçe izin verdi

Fenerbahçe, sezon sonu itibarıyla Serdar Aziz ile devam edilmeyeceğini ve oyuncunun kendisine yeni bir takım bulması için transfer görüşmeleri yapmasına izin verildiğini açıkladı.

Yurtdışından teklif geldi

Yaz transfer dönemi boyunca taliplerini bekleyen Serdar Aziz için Katar ve Suudi Arabistan'dan teklif geldi.

Türkiye kararı

Fanatik'te yer alan habere göre; Serdar Aziz, Suudi Arabistan ve Katar'dan gelen tekliflere karşın kariyerine Türkiye'de devam etmek istiyor.

Süper Lig'den 3 talip

33 yaşındaki futbolcuyla Eyüpspor'un ilgilendiği ve kadrosuna katmak istediği ifade edildi. Öte yandan Serdar Aziz için Hatayspor ve Sivasspor'un da devrede olduğu aktarıldı.

Fenerbahçe kariyeri

Fenerbahçe formasıyla 135 maça çıkan milli futbolcu, 11 gol ve 6 asistlik performansa imza attı. Deneyimli stoper, bu karşılaşmalarda 44 sarı kart görürken hiç kırmızı kart görmedi.

Senin için hazırladığımız haberler