Fenerbahçe'de Salih Özcan için transfer harekatı

Orhan Gülek
29.04.2022 - 14:29 | Son Güncellenme: 29.04.2022 - 14:42

Yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, Almanya Bundesliga ekibi Köln'de oynayan yıldız gurbetçi oyuncu Salih Özcan için harekete geçti.

Fenerbahçe'de Salih Özcan için transfer harekatı

AJANSSPOR - HABER

İsmail Kartal yönetiminde ligin son haftalarında büyük bir çıkış yakalayan Fenerbahçe'de Ali Koç ve kurmayları gelecek sezon için çalışmalara başladı. Sarı-Lacivertliler son olarak, Köln ile yeni sözleşmeye imzalamaya sıcak bakmayan gurbetçi oyuncu Salih Özcan için harekete geçti.

Fenerbahçe, Özcan için ilk teması kurdu

Sabah'ta yer alan habere göre Fenerbahçe yıldız oyuncu Salih Özcan'ın menajeri ile ilk teması kurdu. Şartlar masaya yatırıldı. Sezon sonunda Köln ile anlaşma zemini aranacak.

Fenerbahçe'de transfer için yeni teknik direktör bekleniyor

Salih Özcan yeni teknik direktöre sunulacak. Onay verilmesi halinde de transfer için harekete geçilecek. Almanya Bundesliga'da gösterdiği performansla adından söz ettiren Salih Özcan'ın kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yılında sona eriyor.

İlgini Çekebilir
Ali Koç transferde gözünü kararttı! "Yeni Pogba" Fenerbahçe'ye geliyor
Habere Git

Köln taraftarı Salih Özcan’ın kalmasını istiyor

Öte yandan Almanya Bundesliga ekibi Köln taraftarları milli futbolcu Salih Özcan’ın takımda kalmasını istiyor. Köln taraftarları Arminia Bielefeld’i 3-1’i mağlup ettikleri mücadele sonrası kale arkası tribününe, "Salih sözleşme uzatmanı istiyoruz. Çünkü sen FC Köln’ün evladısın" yazılı pankart açtı.

 

Salih Özcan'ın performansı

 

7 milyon Euro güncel piyasa değeri olan 24 yaşındaki orta saha bu sezon 29 karşılaşmada forma giyerken 2 gol ve 1 asist üretti. Köln takımı ise, Bundesliga'da 49 puanla yedinci sırada yer alırken Avrupa kupalarına giderek artan borcundan kurtulmak istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler