Fenerbahçe, Fisayo Dele-Bashiru'yu gündemine aldı!

15.11.2023 - 12:47 | Son Güncellenme: 15.11.2023 - 12:56

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Atakaş Hatayspor'un 22 yaşındaki Nijeryalı orta saha oyuncusu Fisayo Dele-Bashiru'yu gündemine aldı. İşte detaylar.

Fenerbahçe, Fisayo Dele-Bashiru'yu gündemine aldı!

Milli araya topladığı 31 puanla lider giren Trendyol Süper Lig ekibi Fenerbahçe, devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Orta sahaya takviye yapmak isteyen Sarı-Lacivertli takım, gözünü Hataysporlı yıldıza dikti. İşte detaylar...

Fenerbahçe, Fisayo Dele-Bashiru ile ilgileniyor

Sözcü'de yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin, Atakaş Hatayspor'un 22 yaşındaki Nijeryalı orta saha oyuncusu Fisayo Dele-Bashiru'yu gündemine aldıği belirtildi.

Devre arası temasa geçilmesi planlanıyor

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City altyapısından yetişen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu için devre arasında Hatayspor ile temasa geçilmesi planlanıyor.

Fisayo Dele-Bashiru için Takas formülü

Görüşmeler öncesi Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel ile de fikir alışverişinde bulunulacak. Fenerbahçe bu transfer için takas formülü düşünüyor.

Bu sezonki performansı

Akdeniz ekibi ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden 22 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu, bu sezon forma giydiği 12 maçta 4 gol ve 4 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler