Fenerbahçe hem Galatasaray’ı hem de Barcelona’yı solladı!

10.03.2021 - 15:08 | Son Güncellenme: 10.03.2021 - 15:12

Sosyal medya platformu Twitter’da şubat ayının dünya çapındaki en popüler kulübü Fenerbahçe oldu. Toplam etkileşim sayısı 16.1 milyonu bulan sarı lacivertlileri ise ezeli rakibi Galatasaray izledi.

Fenerbahçe hem Galatasaray’ı hem de Barcelona’yı solladı!

AJANSSPOR-HABER

Araştırmalarıyla Twitter’ın nabzını tutan Deportes&Finanzas’ın açıkladığı verilere göre şubat ayının dünyada en çok etkileşim alan futbol takımı Fenerbahçe oldu. Şirket araştırmasının sonuçlarını kendi sosyal medya hesabından yayımladı.

Brezilya şampiyonundan bile fazla konuşuldu

Buna göre Fenerbahçe 2021’in şubat ayı boyunca toplam 16.1 milyon etkileşim aldı. Listenin ikinci sırasında bir diğer Türk kulübü olarak Galatasaray, 14.9 milyon etkileşimle yer aldı. Dünya devi Barcelona’nın 10.3 milyonla üçüncü, Brezilya’da şampiyon olan Flamengo’nun 8.4 milyonla dördüncü, Manchester United’ın da 7.75 milyon etkileşimle beşinci olduğu açıklandı.  

Ocak'ta Mesut Özil'le 25 milyonu buldu

Fenerbahçe, ocak ayında da Twitter’da dünyanın en popüler kulübü olmuş ve 25.3 milyon gibi çok yüksek bir etkileşime ulaşmasında o ay içerisinde açıklanan Mesut Özil transferi başrolü oynamıştı. Sarı lacivertliler bu listede 2020’nin ekim ayında yine birinci, kasım ve aralık aylarında da ikinci sırayı almıştı.   

Instagram'da Galatasaray, Fenerbahçe'nin önünde

Deportes&Finanzas, 2021 yılının şubat ayı içerisinde Instagram’da en fazla etkileşim alan Türk kulübü olarak ise Galatasaray’ı açıklamıştı. Sarı kırmızılılar bu alanda 104 milyon etkileşim alırken, en yakın rakibi Fenerbahçe ise 69.4 milyon etkileşim elde etmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler