Fenerbahçe hükmen mağlubiyetin kıyısından döndü! Max Meyer...

22.11.2021 - 12:18 | Son Güncellenme: 22.11.2021 - 16:20

Fenerbahçe'nin Galatasaray derbisinde hükmen mağlubiyetin eşiğinden döndüğü ortaya çıktı.

Fenerbahçe hükmen mağlubiyetin kıyısından döndü! Max Meyer...

Süper Lig'in 13.hafta mücadelesinde Fenerbahçe'nin derbide deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettiği maçta Sarı-Lacivertlilerin hükmen mağlubiyetin kıyısından döndüğü ortaya çıktı. 

Pereira 71. dakikada iki değişiklik yaptı 

Akşam'ın haberine göre; 71. dakikada 2 oyuncu değişikliği hakkını kullanan Vitor Pereira, 90.dakikada Max Meyer, Diego Rossi, Serdar Aziz ve Serdar Dursun'u kenarına getirdi ve oyuna sürmek için maçın durmasını beklemeye başladı.

Maç durmayınca Fenerbahçe hükmen mağlubiyetten kurtuldu

Karşılaşmanın uzun bir süre durmaması Fenerbahçe'yi skandaldan kurtarırken durum epey sonra fark edildi. Vitor Pereira, Max Meyer'i yedek kulübesine geri gönderdi. Böylece hükmen mağlubiyetin eşiğinden dönüldü.

Bu hamlenin ardından Diego Rossi, Serdar Aziz ve Serdar Dursun; Mesut Özil, Mert Hakan Yandaş ve Mergim Berisha'nın yerine oyuna dahil oldu.

Tarihte ikinci kez olacaktı

Fenerbahçe, 2000-2001 sezonunda Beşiktaş maçında 5+1 kuralını çiğneyince 3-0 hükmen yenik sayılmıştı. 16 Eylül 2000 yılında oynanan ve o dönem sarı lacivertlilerin hocası olan Mustafa Denizli, Türk statüsündeki Boşnak oyuncu Elvir Baljic’i çıkartıp yerine Hırvat Milan Rapaic’i alınca Fenerbahçe sahada Revivo, Mirkovic, Lazetic, Moshoeu, Andersson ile birlikte 6 yabancıya yükseldi. Öte yanda bu hata yapıldığında da Beşiktaş zaten 3-0 galipti. Ama buna rağmen maç kayıtların Fenerbahçe’nin hükmen yenilgisiyle geçti.

Senin için hazırladığımız haberler